Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mp3--AMR -konverter
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

mp3--AMR -konverter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: mp3--AMR -konverter
    Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2005 u 21:09
dal postoji program koji konvertira mp3-ce ili wav u .amr  file ili neki drugi file koji se moze prebacit na mob koji ne podrzava mp3??!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
blacky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blacky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 00:05
pa napisi u google mp3 to amr i vec ces nesto nac
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 22:37

blacky hvala na pomoci al vec sam naso!

mario_turkovic@net.hr
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2005 u 19:01
Pretpostavljam da se radi o nekoj nokiji serije 60.Danas sam teškom mukom uspio iznać riješenje da mi konačno neka mp3 proradi kao zvono na nokia 6600.Dakle:
1. korak sastoji se od googlanja u potrazi za programom AUDACITY (može i nekli drugi program za koji vi znate da podržava MP3-->OGG VORBIS konverziju).Rukovanje s tim programom je iznimno jednostavno.
2. kada pjesmu exportirate prebacite ju IRDA ili Btooth vezom,ili još najbolje MMC reader.
3. stavite ju u folder digital sounds jer mislim da samo odande radi.
Ne treba nikakav dodatan softver mislim jer voice recorder može pokrenuti ogg vorbis,s tim da sam primjetio da je zvuk čak i manje kreštav jer ova moja nokia ima samo mono zvuk pa trešti kad se pusti nekim MP3 playerom.Jedina mana što je .ogg malo veći od .mp3,al šta je tu je.Imate 256MB MMC za sitne pare
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 21:28
ne radi se o nikiji nego o simensu,skinuo sam si program MP3 TO RINGTONE GOLD (program je super) i serial za njega i carobiram s mp3-cama...snaso sam se!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.