Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ZARADI PA SE KLADI
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ZARADI PA SE KLADI

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
make_money View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj make_money Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ZARADI PA SE KLADI
    Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2005 u 01:46

Kako brzo zaradit velik novac!

ZNAM ZNAM JOŠ JEDAN PREVARANT S NETA….I JA SAM TAKO MISLIO ALI….PROČITAJTE OVO DO KRAJA PA ODLUČITE SAMI!!!

VJERUJTE MI I NECETE POZALITI!!!OSTVARITE SVE SVOJE SNOVE! OVO JE POTPUNO LEGALAN NACIN ZARADE I ZA NJEGA VAM TREBA SAMO 30 kn! KAKO PRETVORITI 30 KUNA U 30 TISUCA, CITAJUCI OVO MOGAO BI VAM SE ZIVOT ZAUVIJEK PROMJENITI! ON ZBILJA DJELUJE! ODVOJI 15 MIN SVOGA VREMENA DA PROCITAS DO KRAJA. Nasao sam ovo na jednoj news grupi i odlucio isprobati. Prije par tjedana, pretrazivao sam newsgrupe i naisao sam na clanak slican ovome u kojem je pisalo da mozete zaraditi tisuce kuna u samo PAR TJEDANA sa samo malim ulogom od 30 kn! Pomislio sam, "Da bas, ovo mora da je prijevara" no kao vecina nas, bio sam znatizeljan, pa sam nastavio s citanjem. Kako god, pisalo je da posaljete 5 kn svakoj od 6 imena i adresa koje su bile u tom clanku. Zatim stavite svoje ime i adresu na kraj popisa na #6, te posaljete taj clanak na najmanje 200 foruma, newsgrupa, blogova...itd... (Ima ih na tisuce). Nema kvake, to je to. Pa sam nakon malo razmisljanja, i savjetovanja s prijateljima, odlucio pokusati. Mislio sam "Sto imam izgubiti osim 6 markica i 30 kn, zar ne?" zatim sam ulozio tih bijednih 30 kn I POGODITE STO!?... u roku od 7 dana, poceo sam dobivati novac postom! Bio sam zaprepasten! Pomislio sam da ce s tim biti ubrzo gotovo, ali novac je neprestano dolazio. U mom prvom tjednu, zaradio sam oko 80 kn. krajem drugog tjedna zaradio sam ukupno vise od 1120 kn! u trecem tjednu imao sam preko 8000 kn i jos raste. Ovo je sada moj 4 tjedan i moja ukupna zarada je malo vise od 23 000 kn a novac jos ludjacki dolazi. To sve sigurno vrijedi 30 kn, i 6 markica!! Sada cu Vam reci na kojem principu ovo radi i jos vaznije, ZASTO radi... Osim toga, pobrinite se da imate isprintanu kopiju ovog clanka SADA, tako da bi mogli provjeravati neke informacije kako ih trebate. OBECAVAM Vam da ako tocno pratite moje upute, zaradjivat cete vise novca nego sto ste ikada mogli radeci nesto tako lako! NASTAVITE CITATI DA BI STE DOZNALI KAKO OVO RADI!!! Prijedlog: Procitajte ovu cijelu poruku pazljivo! (isprintajte ju ili ju kopirajte na svoje osobno racunalo.) Slijedite jednostavne upute i gledajte novac kako dolazi! Lagano je. Legalno je. MOLIM VAS, VJERUJTE MI, ZELIM VAM DOBRO!!! A, Vas je ulog samo 30 kn (Plus postarina na samo 6 kuverti...samo jednom...bez ponovno slanja poste) VAZNO: Ovo nije prijevara; nema laznih obecanja; nije ilegalno; i 99% nije riskantno - stvarno funkcionira! Ako je odanost slijedecim uputama, dobivat cete izvanredne prihode. SAMO NASTAVITE CITATI!! MOLIMO VAS Slijedite ove upute TOCNO, i 50 000 ili vise mogli bi biti vasi u roku od 20 do 60 dana. Ovaj program ostaje uspjesan radi ISKRENOSTI I POSTENJA sudionika. Molimo Vas nastavite njegov uspjeh pazljivo prateci i postujuci upute. Sada cete postati dio Postanskog poslovanja. U ovom poslu Vas proizvod nije cvrst i opipljiv, on je usluga. Vi ste u poslu razvijanja Postanskih lista. Mnogo udruga rado placa velike svote novca za kvalitetne liste. No ipak, novac od tih lista je sekundaran prihodu koji se zaradi od ljudi kao sto ste Vi i ja koji traze da ih se ukljuci u tu listu. Ovo su 4 koraka do sigurnog uspjeha:

KORAK 1

>Nabavite 6 odvojenih papirica i napisite slijedece na svaki papiric "PLEASE PUT ME ON YOUR MAILING LIST." Sada uzmite 6 novcanica od pet kuna i stavite JEDNU u SVAKI od 6 papirica tako da se novcanica ne moze vidjeti kroz kuvertu (radi sprijecavanja kradje). Zatim, stavite jedan papiric u svaku od 6 kuverti i zatvorite ih. Sada bi ste trebali imati 6 zatvorenih kuverti, svaku sa papiricem na kojem je iznad napisana fraza, Vasim imenom i adresom, i 5 kn novcanicu. Ono sto Vi radite je da stvarate uslugu. OVO JE SIGURNO LEGALNO! Vi zahtjevate zakonitu uslugu i placate ju! Kao vecina nas bio sam pomalo skeptican i pomalo zabrinut o legalnim pogledima svega toga. Pa sam i provjerio sa U.S. Post Office (1-800-725-2161) i HPT-u te potvrdili su mi da je to uistinu legalno. Posaljite tih 6 kuverti na slijedece adrese: #1.) Toni Gojak,fra Filipa Grabovca 11,21300 Makarska,Croatia #2.) Antonio Gojak,fra Filipa Grabovca 11,21300 Makarska,Croatia #3.) Igor B., Kanal 64, 52424 Motovun, Croatia #4.) Ivan K., Rimljanska 3, 43500 Daruvar,Croatia #5.) Petar Banić.,Kneza Zdeslava 23, 32100 Vinkovci, Croatia #6.) Danijel Miškovic ,Divkoviceva 2, 52100 Pula, Croatia.

KORAK 2

>Sada izaberite ime pod #1 sa liste koju vidite iznad i maknite ga sa liste, pomaknite ostala imena prema gore (6 postaje 5, 5 postaje 4, itd...) i dodajte SVOJE Ime pod brojem 6 na listi.

KORAK 3

>Promijenite u clanku sve sto trebate, no nastojte odrzati clanak slicniji originalu sto je vise moguce. Sada, posaljite svoj prepravljeni clanak na najmanje 200 foruma, newsgrupa...itd... no zapamtite, sto ih vise posaljete, to vise novca zaradite! Necete dobiti puno osim ako saljete kao ludi.) Ovo je savrseno legalno! MOLIM VAS,VJERUJTE MI.

Sistem je odličan i funkcionira pod uvjetom da se pridrzavate svih triju koraka.

Trosak je 30-tak kuna.

ŽIVI ŽIVOT!!!!!!!!!

Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2005 u 14:21

Da vidim dal sam razumeo.

Ja cu staviti svoje ime tu, i onda cu poslati to tako prepravljeno po xxx foruma. I kad ti forumasi budu citali to, oni koji oce slati ce poslati po 5kn na te adrese, ukljucujuci i moju. Znaci ti sto dobijas tolike pare to je u biti sve po tih 5 kuna od xxx forumasa.

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2005 u 14:51
ti si dakle Danijel Miškovic ,Divkoviceva 2, 52100 Pula, Croatia.

po ovakom principu bi se trebalo dobit al.....
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2005 u 14:57
al....... kao sto rece, 99% nije riskantno, a onaj 1%? Taman, daj svoju adresu na 100 foruma... i eto ti taj 1%. Malo sutra

Ažurirao Rodman
Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2005 u 21:07
Ovo je dio foruma posvecen kladionici, a ne INTERNETSKIM PRIJEVARAMA.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2005 u 21:40

za ovakve stvari odma treba slati u zatvor

pa se sa sortom sličnoj sebi u zatvoru nateži oko piramidalnih prevara

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2005 u 08:02
Mislim da komotno zanemarite komentare na topic jer nije se uligiro zbog igara ili filmova nego da bi popunio tu kvotu na koliko foruma mora ostavit taj post,tako da ga baš i nećemo viđat.Zapravo je vrlo jednostavno:koliko je budala na pojedinom forumu,tolika je i zarada.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2005 u 12:26
takooooo je, pustite deÄŤka da se nada....uzalud....
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2005 u 17:07
jel nije već bio takav topic sa slanjem 5 kn???
To sam ja...
Na vrh
killer047 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj killer047 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 22:03
PREVARANTU JEDAN....GONI SE ODAVDE!
HTIO BI PREVARITI SVE OVE POŠTENE LJUDE DA BI ZGRNUO VELIKE PARE!
TO TI TU NE PALI!!!!!!!!
bla bla bla...
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 22:20
Prestanite spammat!
Taj se neće više nikad pojaviti na forumu
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 22:42
Ja mislim da se bez pošteng rada ne može zaraditi.
Firefox user
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 14:10
Može i sa kladionicom ako znaš dobro igrat. Stvar je u tome da osim što moraš dosta znat o sportu na koji se kladiš, ne stavljaš 5-20 kn na nekih 15-20 parova. Ja uvijek igram sa 50-100 kn na 4-5 sigurnih parova i malo pomalo zarađujem. Naravno to nemože nikako zamijeniti pravi posao al pomogne u kupnji komponenata za PC i ostalih sitnih stvari.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 16:23

Originalno postovano od strane Rocky Rocky piše:

Ja mislim da se bez pošteng rada ne može zaraditi.

ovo važi za sve zemlje osim ove gdje živim

ovdje ne možeš zaraditi ako se baviš poštenim poslom

Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 19:21
Ovo sa kladionicaom i 100 kn na tri cetiri para je stvarno dobro i moze se dosta zaradit
Na vrh
Linoleum_Boy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Linoleum_Boy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 16:31
koje s..anje vece još nisam vidio to je kao da napišeš svoje ime i postaš na neki forum nek ti šalju lovu doma
Na vrh
jvas01 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jvas01 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2006 u 12:01
nema šanse 
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2006 u 13:24
koje jučer govno od rezultata, villareal gubi doma od maribora, amajke ti...

nea veze još uvijek imam love jer sam naučio da se netreba stavljat više od 100kn
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.