Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Za čitanje oštećenih DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Za čitanje oštećenih DVD

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
oko-2 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 12:50
ja sam to vidio kod nas u jednoj trgovini nesto slicno neznam jeli to to ali isto stavis CD unutra i vrtis
kick-ass
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 18:17
Malo sam tražio po webu i našao sam neki savjet za obnovu oštečenih CD-a, samo ne znam koliko će to upaliti:
"Najjeftiniji način za popravak izgrebanih ili oštečenih CD/DVD medija je obična zubna pasta ili sredstvo za pranje posuđa(čarli,likvi,pur i sl.). Za najbolji učinak se preporučuje pasta koja služi za izbjeljivanje zuba. Najbolje bi bilo da koristite mekanu krpu ili još bolje vatu za ovaj proces. Pastu treba utrljati od centra CD/DVD-a ka kraju tj. od rupe u centru ka krajnjim rubovima CD-a i to utrljavati u smjeru suprotnom od smjera okretanja CD-a.

Ukoliko se na CD-u nalaze jako velike i duboke ogrebotine, možete probati nabaviti sredstvo za poliranje stakala koje koriste optičari pri poliranju naočala.

Iako uspjeh nije zagarantiran,ali koliko god zvučalo glupo ipak je učinkovito!"

Ažurirao Sineast
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 20:23
Program odakle je gore spomenuto rešenje zove se Win Tips. Program možete preuzeti odavde:
http://www.developer.rs.sr/download/alati/index.php?page=2

I sam sam učestvovao u dodavanju nekih saveta...

NAPOMENA: SVE ŠTO URADITE JE NA LIČNU ODGOVORNOST I NIŠTA NE SPADA U ODGOVORNOST AUTORA PROGRAMA.

SREĆNO
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 23:59
za spašavanje cd-ova najbolji program s kojim sam ja spasio 90% cd-a je Bad CD Repair...fakat je u mojoj kolekciji instaliranih programa neizbježan
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 00:02
Moj CD/DVD Diagnostic
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 09:41
Oni sa više love mogu otići na http://www.infolab.hr/ tamo obnavljaju DVD za najmanje 150 kn po komadu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,238 sekundi.