Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tražim Madagaskar DVD-Copy
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tražim Madagaskar DVD-Copy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tražim Madagaskar DVD-Copy
    Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 19:31
i ja sam jedan od onih koji su na kraju kapitulirali, skoro sve sam pokusao, sada mi se vise neda.
Ako netko ima za razmjenu, mozda je iz Zagreba, nije uvijet, neka se javi, imam dosta filmova, saljem katalog.
Pozdrav i hvala
emil
Na vrh
lafo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lafo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2005 u 08:15
anydvd 5.6.1.1. i dvdxcopy platinum4.0.3. provjereno radi 100%
Na vrh
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2005 u 20:57
Hvala,
probat cu tako, ako ne bude islo sa dvd-fab decrypter + dvd shrink, te programe sada imam a dvdxcopy paltinum mooram instalirati kada ga nadem na nekom od starijih cd-a. Sada cu treci put posuditi taj DVD, kazu treca-sreca.
Hvala jos jednom, pozdrav svima.
P.S.
Ak je neko za razmjenu, neka se javi
emil
Na vrh
lafo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lafo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2005 u 22:39

samo ti je bitno da imas zadnji anydvd

a ko ne uspijes javi pa cu ti ja poslati svoj

Na vrh
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2005 u 19:38
imam 5.6.1.1 mislim da je trial verzija, nisam siguran, jednom sam instalirao i kosio mi se sa nekim programima pa sam ga na brzinu deinstalirao, sada cu preko vikenda ponovo probati rijesiti taj film, pa ti javim, hvala
emil
Na vrh
mrav View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 22:47
jesi onda uspio sa tim crtičem ako nisi javi mislim da sam ti več poslao poruku da ga ja imam i orginal i kopiju pa se javi
pozdrav od mrava !
Na vrh
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2005 u 20:04
Hvala, nisam bio malo duze ovdje, rijesio sam to, no ak te zanima razmjena, mail mi je : emilfriedrich@yahoo.de
pozdrav
emil
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,151 sekundi.