Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vikend kladjenje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

vikend kladjenje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: vikend kladjenje
    Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 16:54
nisam isao u kladu vise od god i pol 

evo sto cu uplatiti pa mi vi recite da li je to OK

Hajduk - Dinamo       2.55   -   2
Lyon - Paris SG         1.70   -   1
3/Real Madrid - Getafe  2.15   -   2   -   4 ili vise golova na tekmi
Stu/Bay - Bayern M.     1.20   -   1   -   bay zabija gol
Vil/FCB - FC Barcelona  1.20  -   1   -   barca zabija gol
Fio/Juv - Juventus      1.25     -   1   -   juve zabija gol

16,77

20 kuna uplata - 335 dobitak
Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 19:19
Ja uplacujem ove listice:
osijek-medjimurje 1 1,60
hsv-koln 1 1,45
tottenham-sunderland 1 1,45
cerepovec-magnitogorsk(hokej rusija) 2
newcastle-a.villa 1 1,8
man utd-ports. 1 1,35

speedy, ja bi samo maknio hajduk- dinamo 2 jer tu moze bit svasta, a i kruze price da ce dinamo pustit utakmicu
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 19:25
a zasto bi pustio tekmu?
nisam navijac ni jednih ni drugih jer ih mrzim oboje(dinamo-prebogat u jadnoj siromasnoj ligi, hajduk-otjerao chiru)
nema nista boljega od pobjede rivala na njihovom stadionu
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 19:28
I to će mu prepolovit dobitak.Ajd napišite šta bi bilo dobro za odigrat ovaj vikend s tim da je poželjno da bude čim sigurnije da dobitak bude oko možda 200kn na 10-20kn.Treba mi da si kupim disk novi.
Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 19:43
nisam mislio da pustis tekmu ali odigraj nest drugo bas zbog ovih prica o pustabju utakmice.
mnislim da ce to bit jedna rovovska bitka pa bi bilo pametno igrat manje od 3 gola.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 19:53
Originalno postovano od strane jar jar jar jar piše:

nisam mislio da pustis tekmu

ma ne ja nego dinamo
zasto bi dinamo pustio tekmu?
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 20:04
Zato sto Hajduku treba pobjeda za ulazak u ligu za prvaka, a Hajduk je u proslosti nekoliko puta 'pustio' dinama kad je Dinamu trebala pobjeda kao kruh, tj. Hajduk je igrao totalno nezainteresirano u tim utakmicama. I zbog toga kruze price da ce kao Dinamo sad da vrati to Hajduku, a Kuze je jos rekao da borba za prvaka nece imati smisla bez Hajduka... To je sve vjerovatno glupost ali ko zna...

Ažurirao Rodman
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 20:23
tako kazes rodmane...
hmmm....
ma boli me kita, stavit cu na dinamo pa sta bude
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 22:12

Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

a Kuze je jos rekao da borba za prvaka nece imati smisla bez Hajduka... To je sve vjerovatno glupost ali ko zna...

Kuže se kurči lega,što se tako prošle godine nisu hvalisali,svaka čast imaju najbolju ekipu u Hrvatskoj.

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 22:13

DAVIS CUP

definitivno najsigurniji par sutra(parovi) a LJUBO ,čovijek igra svjetski.dobijamo to sutra

Ažurirao dejan-sl
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 13:14

evo mijih listica za danas.

Hajduk - Dinamo  X

Lyon - PSG  X

Metz - Toulouse  X           ;    10= 271kn

i drugi

Real - Getafe  1

Chelsea - Middlesbroug 1

Liverpool - Wigan  1

Man UTD - Portsmount  1

Chievo - milan  2

Inter - Ascoli  1

Club Brugge - Germinal Ekeren  1

Hamburg - Koln  1

Rangers - Falkirk   1

Obicno se ne kladim na ovakav listic sa malim koeficijentima, al nije mi se dalo proucavati ko di fali, di traziti iznenadjenje i slicne stvari.

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 18:20
još mi fali Man. utd.
Na vrh
duci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 22:56
MENE JE RANGERS ZEZNUO...SERONJE....A VODILI SU 2:0...DEJANE CESTITAM...VIDIM DA JE MANU DOBIO....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 22:59
ja nisam uplatio :) thank god
bayern nije zabio gol lol
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 23:03

je da igrao sam njih,tenis(majstori),HSV i werder

a za sutra igram:

Palermo:Cagliari  1  1,65

Udinese:Livorno  1x  1,20

Steaua:Vaslui  1  1,20

Šahtjor:Arsenal Harkov  1  1,25

a možda i Magdeburg:Barcelona  1x  1,30(RUKOMET)

a onda za navečer sastavljamo drugo

roma,hajduk,boavista,flensburg

ja sam u zadnji tren odustao od glasgova

Ažurirao dejan-sl
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.