Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi > Oni koji su nas zadužili
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Preminuo Arsen Dedić
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Preminuo Arsen Dedić

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Preminuo Arsen Dedić
    Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2015 u 21:34

Preminuo Arsen Dedić

Kantautor Arsen Dedić (77) preminuo je danas nakon duge i teške bolesti. Njemu se u poslednjih nekoliko dana zdravlje naglo pogoršalo. On je pre dvadesetak dana zbog sepse primljen na intenzivnu negu Interne klinike KBC-a Zagreb nakon što mu je u Krapinskim toplicama ugrađen kuk. Nekoliko dana je bio priključen na aparate, a odnedavno je bio i na hemodijalizi jer su mu otkazivali bubrezi i jetra. Sve je počelo iznenada prošle nedelje, kad mu je organizam oslabio zbog prekida krvotoka u abdomenu.
Arsen je rođen u Šibeniku 28. jula 1938. godine. Bio je pevač, pesnik, kompozitor,  aranžer, tekstopisac, kantautor i muzičar. 

Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2015 u 21:44
Večna mu slava. rip

Istinski umetnik koji će nastaviti da živi kroz svoje nesvakidašnje 
umetničko stvaralaštvo. Hvala mu i neka mu je laka zemljapostovanje

Ažurirao Atrahasis - 17.Kolovoz/Aug.2015 u 21:57
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2015 u 21:44
Legenda još za života. rip
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2015 u 22:06
Sve neke tužne teme, ima li nešto veselo ovih dana?

Nek počiva u miru legenda:

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2015 u 22:13
On i Kemica su mi uvek bili nerazdvojni na listama i u srcu. Cry Sad su bar opet zajedno.

Činjenica je da sam šansone i everygreen muziku zavolela zbog njegove pesme

Ne postoji način da izdvojim neku njegovu pesmu, koju sam volela najviše, ali evo  jedne koja uvek izaziva treperenje duše i po kojoj ga svi znaju

Neka mu je laka zemlja i večna slava.

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2015 u 22:30

Jedna od meni dražih pesama! 

Ažurirao Atrahasis - 17.Kolovoz/Aug.2015 u 22:32
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2015 u 22:34

Iako je napisao i prepjevao mnogo vise, (mozda i boljih) pjesama, uvijek cu ga pamtiti
po ovoj,  u nekim boljim vremenima cak zajedno otpjevanoj. Smile

rip

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2015 u 22:55
      rip
Vladika
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2015 u 23:04
rip
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2015 u 23:06
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2015 u 02:34
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

Iako je napisao i prepjevao mnogo vise, (mozda i boljih) pjesama, uvijek cu ga pamtiti
po ovoj,  u nekim boljim vremenima cak zajedno otpjevanoj. Smile

I meni je ta pjesma prva asocijacija na njega.

Počivao u miru. Ouch
Na vrh
sean12 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sean12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2015 u 05:42
Na vrh
zaboravko2 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zaboravko2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2015 u 08:02
rip
Pametni uče i od budala, budale ni od pametnih.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2015 u 08:45
Originalno postovano od strane Atrahasis Atrahasis piše:

Jedna od meni dražih pesama!

Ima ih bezbroj. Sećam se da sam u 4. razredu srednje ovu pesmu stalno premotavala i slušala, dok mi se nije zapetlja traka u kasetofonu (mlađi možda ne razumeju šta sam reklaSmile, ali stariji i te kako znajuWink)

Uvek sam mnogo volela njegov glas. Imao je neku toplinu i dubinu, neki prizvuk "nagomilanog emotivnog iskustva". Ne znam drugačije da objasnim. Što bi rekli- dira pravo u dušu.
Sećam se neke emisije o Zdravku Čoliću kad je Kemica rekao za pesmu "Zagrli" da je Čola peva mladim devojkama i daje im nadu u ljubav, dok je Arsen peva zrelim ženama kojima je taj zagrljaj sklonište od života.

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.