Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoć pri izradi kompilacije...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoć pri izradi kompilacije...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pongy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoć pri izradi kompilacije...
    Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2005 u 14:04
Imam namjeru napravit kompilaciju od 20 diskova sa Ex-YU izvođačima (Dakle KOMPLATAN prostor bivše Juge), pa bih Vas molio da preporučite neke od po vama najboljih pjesama iz tog razdoblja. Bilo bi dobro da se zna i godina pojedine pjesme, kako bi kompilacija dobila neki tematski smisao - Dakle raspon negdje između 1979 - 1989. Sve vrste glazbe su uključene (Pop, rock, zabavna, narodna)...
Pongy
Na vrh
duci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2005 u 16:01
čekaj pongy..ti misliš snimiti nešto poput zvuka osamdesetih...samo što ćeš još dodati narodnu glazbu...bar sam ja tako shvatio....
Na vrh
pongy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2005 u 16:15

Da, ali u ''Zvuku Osamdesetih'' fali jako puno toga da bi bio prava kompilacija... Znači SVA dobra glazba (bar su 80-ih bili kvalitetni narodnjaci)

Pongy
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2005 u 20:17

pa probaj pronac na netu neke kompilacije takvog zanra pa nes slicno po njima napravi jer malotko ce ti rec stotinjak pjesama za tvoju kompilaciju!

evo nes od mene ak ce ti pomoc: parni valjak - ko ti         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p; 

divlje jagode - motori

denis & denis - program tvog kompjutera

vjestice - totalno drugciji od drugih

mario_turkovic@net.hr
Na vrh
pongy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2005 u 22:13

Ma imam na desetke setova takvih kompilacija, međutim htio bih napravit nešto stvarno OK, ali sam se ne mogu sjetit' svih dobrih stvari. Nisam mislio da jedna osoba da komplet rješenje, nego da svatko doda šta misli da bi bilo OK, jer više ljudi može napravit bolju kompilaciju nego jedan sam...

Pongy
Na vrh
pongy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2005 u 22:17

Evo počinjemo dakle:

PARNI VALJAK - Kao ti         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;    

DIVLJE JAGODE - Motori

DENIS & DENIS - Program tvog kompjutera

VJEŠTICE - Totalno drukčiji od drugih

...dalje tko predloži dodat ću gore

Pongy
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2005 u 22:38
poslushaj na radiju sta se trazi i sta se pusta pa probas tak nes osmislit!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.