Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - motorola mpx200
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

motorola mpx200

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: motorola mpx200
    Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2005 u 21:43

namjeravam kupit tu motorolu pa me zanima jel tko ima tu motorolu i kako vam se chini!??

mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2005 u 15:16

Motorola mpx200 imo sam ju kako mi se svidala tako mi se i zgadila,kao prvo baterija uvrh glave 2 dana sa windows 2002,sa windows 2003 jedva pol dana,

Kao drugo pun ku**c bloka mobitel,

kao trece ako zelis gledat neke filmove na njemu trebat ces se dobro potrudit nac programe za njega,ima on windowsmedia player al tako reci ne podrzava ni jedan format skoro.Trebas dosta programa da bi uopce radio na tom mobitelu nesto naprimjer filemanager i preglednik slika i itd...

Moja preporuka bi ti bila da uzmes SN W800i cjena samog uredaja u ht mobilu 3300 na pretplatu 2290 a na crno nisam gledo pa neznam

Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2005 u 21:48
pogledat cu za tu,mpx ionako nisam uzeo(zbog batterye)!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.