Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Domaći Mp 3
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Domaći Mp 3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Domaći Mp 3
    Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2005 u 13:27
Jel ima neko domaćih Mp 3-ca.Trebalo mi mi par albuma.Spreman sam i kupiti.Ajd javite se pa da vidimo šta imate.
Na vrh
duci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2005 u 13:35
javi šta ti treba
Na vrh
Vurdlak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vurdlak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2005 u 15:29
Pogledaj na moj link...
Coolest of net: Lord Of Net
Web Zarada tu: StormClix
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2005 u 21:56
imam ti ja dosta toga,.,pa javi mi se ako ti sto treba.,pozdrav,.,pa da zakopamo ratnu sjekiru,pošto smo imali nekih trzavica prije
JACK
Na vrh
antonijaaa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj antonijaaa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2005 u 19:53
A zasto to nisi mene pitao? Pa skoro si svaki dan kod mene..a imam hrpu svega. Vidimo se sutra
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,124 sekundi.