Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hp4
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

hp4

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Surtur View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: hp4
    Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2005 u 20:33
Jel itko nabavio harry potter 4? dajem lijevi bubreg za njega.
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2005 u 20:49
nije mi jasno zašto se film mora nabaviti film čim izađe u kina.niti ima titla a ripovi su za zvukom ljudi kako jedu kokice.strašno
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2005 u 20:51

ja sam tako gledao AI i nisam znao jel se radi o medvjedu ili majmunu  

i rekao sam nikad više

a matrixa sam gledao na piratu bukvalno dan prije nego je došao original VHS  nisam mogao više izdržati ... u petak pogledao piratsku verziju a u subotu uzeo VHS

Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2005 u 21:25
nebitno, meni treba sto prije...
Na vrh
Decky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Decky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2005 u 10:08
Mislim da sam ga vidio mislim na Harry Potter na www.kauboj.tk  provjeri 
Na vrh
sinek View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2005 u 10:13
a da probas u DC++ u upisati Harry Potter and the Goblet of Fire (2 CD-a) taj je dobar!!! ili u Shareeza-i ili u KazaLite-u ili nezam jos gdje!!!
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2005 u 15:06
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

ja sam tako gledao AI i nisam znao jel se radi o medvjedu ili majmunu  

i rekao sam nikad više

a matrixa sam gledao na piratu bukvalno dan prije nego je došao original VHS  nisam mogao više izdržati ... u petak pogledao piratsku verziju a u subotu uzeo VHS

A ja sam gledao Spider-man prvi dio dok je još igrao u kinu. Prvo su se vidjele sjene od ljudi na platnu kak ulaze u kino, a kasnije i mikrofon . Svašta stvarno

Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2005 u 21:03
Originalno postovano od strane Decky Decky piše:

Mislim da sam ga vidio mislim na Harry Potter na www.kauboj.tk  provjeri 

Ima ga Kauboj, ali stvarno ne znam kako se isplati dati 15 kuna po jednom cd-u za kino-rip i to navjerovatnije sa očajnim prijevodom.
Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2005 u 21:25
nabavio sam ga, so, ako ga zelite, pm...=)
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2005 u 18:16
Ja ga dobio odnosnono skinuo prije 10 dana i kvalitete je super solidna niti se vide ljudi niti mike.
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2005 u 00:56
JA sam ga isto skinio pa ako neko oce razmjenu
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.