Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - La sconosciuta Aka The Unknown Woman (2006)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

La sconosciuta Aka The Unknown Woman (2006)

La sconosciuta

La sconosciuta (2006)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Neznanka

Godina:

2006

Žanr:

drama, misterij, triler

Trajanje:

118 min

Režija:

Giuseppe Tornatore

Scenarij:

Massimo De Rita
, Giuseppe Tornatore

Glavne uloge:

Gabriella Barbuti
  >  Infermiera
Margherita Buy
  >  Irena's lawyer
Pino Calabrese
  >  Magistrate
Piera Degli Esposti
  >  Gina
Nicola Di Pinto
  >  Irena's lover
Pierfrancesco Favino
  >  Donato Adacher
Claudia Gerini
  >  Valeria Adacher
Alessandro Haber
  >  Matteo
Ángela Molina
  >  Lucrezia (as Angela Molina)
Elisa Morucci
  >  Waitress
Simona Nobili
  >  Policewoman
Michele Placido
  >  Muffa
Kseniya Rappoport
  >  Irena (as Ksenia Rappoport)
Giulia Di Quilio
  >  Secretary
Gisella Marengo
  >  Poliziotta
Paolo Elmo
  >  Nello
Clara Dossena
  >  Tea Adacher
Valeria Flore
  >  Tea Adulta

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
KarolinaV View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KarolinaV Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: La sconosciuta Aka The Unknown Woman (2006)
    Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2015 u 00:52
La sconosciuta (2006)

Žanr: Drama, Misterij, Triler
Trajanje: 118 min
Država: Italija, Francuska
Jezik: Talijanski, Ukrajinski

Režija: Giuseppe Tornatore
Scenarij: Giuseppe Tornatore (priča i scenarij), Massimo De Rita (scenarij)

Uloge:

Kseniya Rappoport ... Irena (kao Ksenia Rappoport)
Michele Placido ... Muffa
Claudia Gerini ... Valeria Adacher
Piera Degli Esposti ... Gina
Alessandro Haber ... Matteo

Ukrajinka imena Irena proračunato se ubacuje u živote mlade i imućne talijanske obitelji. Irena je spremna na sve kako bi postala pouzdana služavka mladog para i voljena dadilja njihove nježne kćeri. Ona sve riskira kako bi otkrila istinu o obitelji. Malo po malo otkrivamo djeliće zagonetke koju predstavlja njena prošlost.

Psihološki triler redatelja Giuseppea Tornatorea ("Nuovo Cinema Paradiso", "La migliore offerta") progovara o užasima prostitucije djevojaka iz istočnih zemalja koje su tretirane kao bijelo roblje.
Film je dobitnik brojnih nagrada, a bio je i talijanski kandidat za nagradu Oscar u kategoriji najboljeg stranog filma.
link

Ažurirao KarolinaV - 20.Travanj/Apr.2016 u 00:04
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2024 u 15:23
Baš meni atipičan film Tornatorea, doduše uzeo da ga gledam zbog Ksenije Rappoport koja mi je bila sjajna u The Double Hour. Kako bilo, ovo mi je suviše kompleksno za moj trenutni fokus, još jedan psihološki triler, vođen misterijom oko glavne junakinje i njenog ponašanja, brutalan film, povremeno u tenzijama, jeziv Mikele Plaćido. Svega je ovde a kanda ne smem reći koješta, na obrtima ili pre na postepenom razgoljavanju istine je čitava poenta, dobar ali mi nije legao, prekinuo sam ga pred završnu trećinu, doduše samo da bih ga odgledao u nekom drugom raspoloženju, mučan mi je u mnogim scenama a trenutno sam u nekoj drugoj priči. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2024 u 18:13
Čudi me da nekad davno nisam iskomentirao, neću u detalj ali meni jest bio legao ko budali šamar.
A sjećam se itekako te mučnine koju si spomenuo, žešće of istoimenog romana iz lektire.

Postoje ljudi koji nemaju sreće u životu, postoje ljudi koji su šljam. Namjerno ili nenamjerno.
Ponekad mi je nelogično da pored puste opsesije sa masovnim uboojicama ipak postoje i filmovi o normalnim ljudima nesretnima zbog spleta okolnosti.
A opet, da nije takvih, ja ne bih imao što gledati.
Mastwoč
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2024 u 11:34
Meni je takodje tad legao i dobar mi je, verovatno trenutno raspolozenje .
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2024 u 08:41
Reprizirah dati film, dakle utisak je nepromenjen, nije bilo trenutno raspoloženje, baš mi je fino ostvarenje.

Psihološki triler jeste , sviđa mi se priča, lepo je vođen film, dobro su upotpunili retrospekcijama.

Kseniya Rappoport super iznela ulogu, kao što je rečeno u opisu jeste teška priča vezana za prostituciju ali vidimo i jednu vanvremensku osobinu koja vas goni do krajnjih granica. 

Nemam nekih zamerki. Preporuka. Hvala za prevod!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.