| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La sconosciuta Aka The Unknown Woman (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
KarolinaV
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La sconosciuta Aka The Unknown Woman (2006)Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2015 u 00:52 |
|
La sconosciuta (2006)
![]() Žanr: Drama, Misterij, Triler Trajanje: 118 min Država: Italija, Francuska Jezik: Talijanski, Ukrajinski Režija: Giuseppe Tornatore Scenarij: Giuseppe Tornatore (priča i scenarij), Massimo De Rita (scenarij) Uloge: Kseniya Rappoport ... Irena (kao Ksenia Rappoport) Michele Placido ... Muffa Claudia Gerini ... Valeria Adacher Piera Degli Esposti ... Gina Alessandro Haber ... Matteo Ukrajinka imena Irena proračunato se ubacuje u živote mlade i imućne talijanske obitelji. Irena je spremna na sve kako bi postala pouzdana služavka mladog para i voljena dadilja njihove nježne kćeri. Ona sve riskira kako bi otkrila istinu o obitelji. Malo po malo otkrivamo djeliće zagonetke koju predstavlja njena prošlost. Psihološki triler redatelja Giuseppea Tornatorea ("Nuovo Cinema Paradiso", "La migliore offerta") progovara o užasima prostitucije djevojaka iz istočnih zemalja koje su tretirane kao bijelo roblje. Film je dobitnik brojnih nagrada, a bio je i talijanski kandidat za nagradu Oscar u kategoriji najboljeg stranog filma. link ![]() ![]() Ažurirao KarolinaV - 20.Travanj/Apr.2016 u 00:04 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2024 u 15:23 |
|
Baš meni atipičan film Tornatorea, doduše uzeo da ga gledam zbog Ksenije Rappoport koja mi je bila sjajna u The Double Hour. Kako bilo, ovo mi je suviše kompleksno za moj trenutni fokus, još jedan psihološki triler, vođen misterijom oko glavne junakinje i njenog ponašanja, brutalan film, povremeno u tenzijama, jeziv Mikele Plaćido. Svega je ovde a kanda ne smem reći koješta, na obrtima ili pre na postepenom razgoljavanju istine je čitava poenta, dobar ali mi nije legao, prekinuo sam ga pred završnu trećinu, doduše samo da bih ga odgledao u nekom drugom raspoloženju, mučan mi je u mnogim scenama a trenutno sam u nekoj drugoj priči.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2024 u 18:13 |
|
Čudi me da nekad davno nisam iskomentirao, neću u detalj ali meni jest bio legao ko budali šamar.
A sjećam se itekako te mučnine koju si spomenuo, žešće of istoimenog romana iz lektire. Postoje ljudi koji nemaju sreće u životu, postoje ljudi koji su šljam. Namjerno ili nenamjerno. Ponekad mi je nelogično da pored puste opsesije sa masovnim uboojicama ipak postoje i filmovi o normalnim ljudima nesretnima zbog spleta okolnosti. A opet, da nije takvih, ja ne bih imao što gledati. Mastwoč |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2024 u 11:34 |
|
Meni je takodje tad legao i dobar mi je, verovatno trenutno raspolozenje .
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2024 u 08:41 |
|
Reprizirah dati film, dakle utisak je nepromenjen, nije bilo trenutno raspoloženje, baš mi je fino ostvarenje. Psihološki triler jeste , sviđa mi se priča, lepo je vođen film, dobro su upotpunili retrospekcijama. Kseniya Rappoport super iznela ulogu, kao što je rečeno u opisu jeste teška priča vezana za prostituciju ali vidimo i jednu vanvremensku osobinu koja vas goni do krajnjih granica. Nemam nekih zamerki. Preporuka. Hvala za prevod!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |