| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tom and Jerry: Spy Quest (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
skajler
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 03.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: >>>>>>>>>>>>>> Status: Offline Points: 5303 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tom and Jerry: Spy Quest (2015)Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2015 u 19:23 |
|
TOM AND JERRY: SPY QUEST (2015)
Režija: Spajk Brend, Toni Ćervone Scenario: Hit Korson, Džejms Krig Glasovna podela: Ris Hartvig, Arni Pantoha, Spajk Brend, Erik Buaca, Džoi Alaski, Tia Karere, Greg Elis, Grej Grifin Država: SAD Žanr: Animirani, komedija, porodični Jezik: Engleski Trajanje: 72 minuta
O filmu: Sunce, plaža, more su sve što je neophodno za dobar letnji odmor. Ali kada se na istoj plaži sretnu Tom i Džeri, zna se šta sledi. Njihov sukob se prekida slučajnim upoznavanjem sa Džonijem Kvestom, Hadžijem i psom po imenu Bandit. Iznenada se pojavljuju robotizovani entiteti koji napadaju ovu družinu. Ekipa uspeva da umakne u poslednjem trenutku. Tom i Džeri tako postaju gosti svojih novih prijatelja i upoznaju Džonijevog oca, doktora Bentona Kvesta koji trenutno radi na vrhunskom tajnom naučnom projektu. Tom i Džeri ni ne slute kakve im pustolovine tek slede, između ostalog i zbog njihovog večitog sukobljavanja….
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2015 u 00:27 |
|
Hvala skajler ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |