Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koji program za DivX konverziju u PAL?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Koji program za DivX konverziju u PAL?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
chat View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Koji program za DivX konverziju u PAL?
    Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2005 u 07:05
Ima prilicno programa koje sam isprobao a koji rade konverziju PAL-NTSC-PAL.
Medjutim ono sto mi najvise smeta je sto vecina njih mi naprave skoro duplo veci file od originala mada su svi parametri isti osim tog 1FPS-a.

Dr.DivX mi ne odgovara jer mu je potrebno duplo vise vremena za konvertovanje  nego ostalim konvertorima.

Zna li neko za neki program koji ce uraditi konverziju  u vremenu trajanja filma a kome se moze podesiti FPS kao i izlazna velicina file-a u MB?

Napominjem da je u pitanju DivX konverzija jer skoro celukupna kolekcija mi je na DivX te nisam bas zainteresovan za prelazak na DVD, barem jos ne neko vreme.

Zahvaljujem.
Moja karma je upravo pregazila tvoju dogmu...
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2005 u 14:05
Kao prvo kakav ti je to divX player koji nije u stanju da pusti  24 FPS-a. Svi danasnji player-i koji  pustaju divX-e mogu da puste raspon od 23.976 pa sve do 30 FPS-a. Ako tvoj to ipak nije u stanju najkvalitetnije to mozes da uradis sa virtual dub modom, gde ces promeniti FPS ,slika ce ti biti  kao na originalu kao i izlazni fajl.
Javi se na savicuzice@ptt.yu da ti posaljem uputstvo !
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.