| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zweiohrküken Aka Rabbit Without Ears 2 (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zweiohrküken Aka Rabbit Without Ears 2 (2009)Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2015 u 23:43 |
|
Zweiohrküken Aka Rabbit Without Ears 2 (2009) ![]() ![]() Režija: Til Schweiger Scenarij: Anika Decker, Til Schweiger Žanr: Komedija, Romansa Jezik: Njemački Država: Njemačka Trajanje: 124 min Uloge: Tom Beck ... Postbote Annika Blendl ... Barmädchen Yvonne Catterfeld ... Yvonne Catterfeld Ken Duken ... Ralf Annika Ernst ... Judith Ludo Deker i Ana Goclovski žive zajedno već dve godine. Svakodnevna rutina uveliko je tu. Ludo ne obavlja svoje kućne poslove, na Anino nezadovoljstvo, dok njega nervira to što mu se ona stalno žali. Kad Ludo u diskoteci naleti na svoju bivšu devojku Mari, a Anin bivši dečko Ralf dođe kod njih u stan na par dana, mladi par se suočava sa ozbiljnom ljubomorom i sumnjom u svoju vezu. Ana krišom čita Ludove SMS poruke, a on slučajno nabasa na “Spisak”, dnevnik svih Aninih bivših momaka, ukljućujući i Ralfa, koji se kotira bolje od Luda. Posle brojnih provokacija, Ludo pretuče Ralfa u restoranu i ljutito napusti Anu. Prevod je uradio: migluhak ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |