| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vse umrut, a ya ostanus Aka Everybody Dies But Me (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vse umrut, a ya ostanus Aka Everybody Dies But Me (2008)Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2015 u 23:29 |
|
Everybody Dies But Me (2008) "Все умрут, а я останусь - Vse umrut, a ya ostanus" (originalni naslov) Žanr: Drama Trajanje: 80 min Država: Rusija Jezik: Ruski Režija: Valeriya Gay Germanika Scenario: Yuriy Klavdiev, Aleksandr Rodionov Uloge: Polina Filonenko ... Katya Agniya Kuznetsova ... Zhanna Olga Shuvalova ... Vika Yuliya Aleksandrova ... Nastya Donatas Grudovich ... Aleks Drama o odrastanju i problemima alkoholizma i nasilja među mladima u Rusiji. Tri prijateljice: Katja, Vika i Žana saznaju da se priprema školski disko. One se grozničavo pripremaju za taj događaj, koji ubrzo postaje najvažniji trenutak u njihovom univerzumu i izgleda kao idealni način da pobegnu svakodnevnoj rutini... Prevod uradio tplc |
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2020 u 08:21 |
|
Ako od filma očekujete zabavu i opuštanje, ovaj zaobiđite u širokom luku. Prema opisu radnje sam očekivao čarke, sitne svađe i nadmudrivanje tinejdžera, ali film vrlo realno i brutalno odslikava fizičko i psihičko maltretiranje naivnih autsajderki od strane dominantnih, alfa grupa i pojedinaca. I bez daška humora, nijedne duhovite scene, opaske ili replike.
Ažurirao Vilin - 20.Kolovoz/Aug.2020 u 10:07 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |