Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Direct Dovnload Serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Direct Dovnload Serije

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
vlado View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vlado Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Direct Dovnload Serije
    Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 12:20
ponesen temom o japanskim filmovima od prije i adresom na koju sam naletio otvaram nešto nešto slično sa serijama

SOUTH PARK

http://mrtwig.net/board/viewtopic.php?t=899

ovo je adresa na kojoj možete skinuti 9 sezona South Parka neograničenom brzinom samo mislim da se mogu skidati dvije serije istovremeno ali to nije i neki problem zbog brzine

serije imaju do 140 Mb i u .avi formatu su a za sliku nisam siguran (provjeriti ću danas doma pa javiti)ali piše da je O.K.

do sad sam ih imao u rm formatu tako da će i ove biti dobre jer je avi ipak popularniji

ako netko zna neke slične adrese svakako bi bilo super da ih podjeli sa drugima meni su posebno interesantne one koje omogućuju download bez potrebe za ikakvim instalirenjem dodatnih programa

znam da ovo neće puno značiti onima koji imaju sporije veze ali ako se dokopaš kompjutera sa jako brzom vezom(faks) to se može jako dobro iskoristiti

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.