| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Life of David Gale (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Life of David Gale (2003)Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2015 u 23:31 |
|
The Life of David Gale (2003) ![]() Žanr: Krimi, Drama, Triler Režija: Alan Parker Scenario: Charles Randolph Trajanje: 130 min Jezik: Engleski, Španski Kate Winslet ... Bitsey Bloom Cleo King ... Barbara Kreuster Constance Jones ... Reporter A.J. Roberts Kevin Spacey ... David Gale Laura Linney ... Constance Harraway Doktor filozofije Dejvid Gejl (Kevin Spejsi) je žestoki zagovornik ukidanja smrtne kazne. Kada se nađe u situaciji da i sam biva osuđen na kaznu čiji je žestoki protivnik, Dejvid Gejl se mora boriti za svoj život. Novinarka Bitsi Blum (Kejt Vinslet) odluči da sazna celu priču koja se skriva iza Gejlovog slučaja. Njeno će saznanje pobuditi sumnju u Gejlovu krivicu i u pravni sistem. Izvor: mojtv ![]() |
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2024 u 11:50 |
|
Dobar film. Utoliko značajniji što je poslednji jednog od najznačajnijih reditelja svih vremena - Alana Parkera.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2024 u 14:28 |
|
Meni je baš super film. Gledah ga tada u bioskopu, i reprizirah ga prošle godine.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |