Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pohvale, pokude, pitanja, problemi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pohvale, pokude, pitanja, problemi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 424344
Korisnik
Poruka
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2026 u 13:29
Jedno pitanje. Piše da je titl za 25 fps. Za koji format (ili nastavak, ne znam kako se izraziti) bi on odgovarao. Naime, nigdje na filmovima ne piše fps, nego samo nastavci 1080, 720, bluray…
Na vrh
leo-mesi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leo-mesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2026 u 13:56
Originalno postovano od strane alterego alterego piše:

Jedno pitanje. Piše da je titl za 25 fps. Za koji format (ili nastavak, ne znam kako se izraziti) bi on odgovarao. Naime, nigdje na filmovima ne piše fps, nego samo nastavci 1080, 720, bluray…

FPS (brzina protoka slike) nije vezana za format,niti za rezoluciju. Obično u fascikli filma stoji koliki je fps (23.96 ili 25). Titl sa oznakom da je fps 23.96,neće odgovarati za film kod koga je fps 25. U tom slučaju moraš napraviti sinhronizaciju titla.
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2026 u 14:06
Ma to mi je jasno, ali kad “kupujem” film na nekim prodavaonicama ne piše fps, nego samo ima format. Kako ću znati da li je taj format za 25000 fps
Na vrh
leo-mesi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leo-mesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2026 u 14:14
Ako na omotu filma ne piše koliki je fps, onda nećeš znati koliki je fps, sve dok ne pustiš film preko nekog plejera i onda nakon puštanja filma plejer će ti izbaciti informaciju koliki je fps.
Problem je ako na omotu filma nemaš informacije vezane za fps.
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2026 u 14:54
dok odem u cinestar, na ulaznici mi nikad ne napišu fps LOL 
Na vrh
leo-mesi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leo-mesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2026 u 14:57
Originalno postovano od strane drdamjan drdamjan piše:

dok odem u cinestar, na ulaznici mi nikad ne napišu fps lol 

Koliko dugo nisam bio u cinestar-u...nedostaju mi ta vremena.
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2026 u 20:33
Meni nedostaju vremena kad su postojali pravi bioskopi, a ne ova instant sranja po tržnim centrima.
Na vrh
leo-mesi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leo-mesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2026 u 20:36
Originalno postovano od strane payutti payutti piše:

Meni nedostaju vremena kad su postojali pravi bioskopi, a ne ova instant sranja po tržnim centrima.

Nekad bilo...sad se spominje.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2026 u 20:38
Originalno postovano od strane payutti payutti piše:

Ma kakvi Sineplexi i čudesa, samo stari bioskop je dobar bioskop, ovo ostalo je sve sranje kroz gusto granje.

Embarrassed
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2026 u 21:38
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2026 u 23:26
Originalno postovano od strane drdamjan drdamjan piše:

dok odem u cinestar, na ulaznici mi nikad ne napišu fps LOL 
I postalo je nemoguće ući u kino s pivom i ćevapima. LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 424344
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.