Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anime Nere Aka Black Souls (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Anime Nere Aka Black Souls (2014)

Anime nere

Anime nere (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2014

Žanr:

drama, kriminalistički

Trajanje:

109 min

Režija:

Francesco Munzi

Scenarij:

Francesco Munzi
, Fabrizio Ruggirello
, Maurizio Braucci
, Gioacchino Criaco

Glavne uloge:

Carlos Bardem
  >  Miguel
Barbora Bobulova
  >  Valeria
Domenico Centamore
  >  Rosario
Fabrizio Ferracane
  >  Luciano
Marco Leonardi
  >  Luigi
Peppino Mazzotta
  >  Rocco
Aurora Quattrocchi
  >  Rosa
Massimiliano Curcio
  >  Uomo Night
Anna Ferruzzo
  >  Antonia
Vito Facciolla
  >  Pasquale
Costantino Comito
  >  Lucia
Giuseppe Fumo
  >  Leo
Pasquale Romeo
  >  Ercole
Melina Dumont
  >  Muriel

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Anime Nere Aka Black Souls (2014)
    Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2015 u 15:52
Anime nere  (2014)

Režija: Francesco Munzi
Scenarij: Gioacchino Criaco
Žanr: Drama
Jezik: Talijanski
Država: Italija, Francuska
Trajanje: 103 min

Uloge: Marco Leonardi, Peppino Mazzotta, Fabrizio Ferracane, Barbora Bobulova, Anna Ferruzzo

Radnja filma:
Tri brata prisiljena su da se vrate u zemlju rođenja iz Južne Amerike.
Tamo, iz divljih predela Kalabrije, moraju da konačno reše neka suštinska
pitanja, vezana za kriminalnu prošlost svoje porodice...
Na svom putu iskupljenja, susrešće se s podzemljem modernog Milana, ogrezlog
u trgovini robljem i korupciji, tokom kojeg će morati da se izbore sa
narko-dilerima, teroristima, Arapima, biznismenima, političarima.

Prijevod najavio/la kolega/ica: Gale.

Ažurirao Gajtana - 05.Travanj/Apr.2015 u 15:52
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
Gale View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gale Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2015 u 16:59
Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, hrabrosti da promenim ono što mogu i mudrosti da prepoznam razliku među njima.
Na vrh
TheRival View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheRival Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2016 u 02:00
Samo bih htio napomenuti da kada se ode na titlu od Black Jesus serije na gumb "Tema na forumu"
baci na ovo. Smile
Trenutno nisam u mogućnosti raditi prijevode zbog posla. Hvala na razumijevanju.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2024 u 01:35
Nešto atipičniji gangsteraj, kreće se kroz zapravo različite podteme, od sukoba generacija, standardno krvavu istoriju, običaje i navike Kalabrije, tek je nešto zatvoreniji, da ne kažem intimniji, bez pompeznosti krvavih uličnih obračuna italijanskih gangstera, ovde je ton meni pre svega melanholičan, nestajanje porodice zbog svih iznad navedenih pravila i okolnosti sredine tog mračnog sveta. Sporogoreći, sveden i bojama, tonom, kreće se nezadrživo ka potresnošću čitave te tamošnje krvne tradicije. 

Nije za svakoga, zapravo i ne znam da li mi se dopao, jedan je od onih filmova koje vidim kao dobre ali ne uživam u njima. Najčešće je to tako zbog likova, nema veze da li su "ružni, prljavi, zli", meni glupavih vodilja, ukoliko mi se ipak dopadaju na neki svoj način, ovoga puta prosto nisam mogao da se iole vežem za ma koga, nisu oni tu doduše ni bili da bi mi se dopali, tek eto, ostaje mi dalek i stran taj njihov sumorni univrerzum stradanja, zaraćenih porodica, koliko god osetio tragiku tih porodica i prostora.  No ako volite takve storije, svejedno probajte, drugačiji je od filmova na ovu temu. 

Anime Nere - Viaggio antropologico nei vincoli inscindibili - ArteSettima
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.