| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sita Sings the Blues (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sita Sings the Blues (2008)Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2015 u 00:57 |
|
Sita Sings the Blues (2008) ![]() ![]() Režija: Nina Paley Scenarij: Nina Paley, Valmiki Žanr: Animacija, Komedija, Fantazija, Muzički, Romansa Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 82 min Uloge: Annette Hanshaw ... Sita (singing) (archive sound) Aseem Chhabra ... Narrator - Shadow Puppet 1 (voice) Bhavana Nagulapally ... Narrator - Shadow Puppet 2 (voice) Manish Acharya ... Narrator - Shadow Puppet 3 (voice) Reena Shah ... Sita (voice) Sita je hinduistička božica iz indijskog epa Ramajana i vjerna supruga koja prati Ramu kroz 14-ogodišnje progonstvo sve dok je ne otme zli kralj iz Šri Lanke i suočava s mnogim izazovima. Nina (sama autorica filma), suosjeća sa Sitom kada je njezin muž, na radu u Indiji, ostavi preko e-mail poruke. „Sita pjeva blues“, s jazz vokalima Annette Hanshaw iz 20 godina prošlog stoljeća, prekrasna je animirana priča o Ramajani, s podnaslovom: „Najbolja priča o prekidu ikad ispričana“. Dugometražni animirani film koji je američka redateljica sama producirala i objavila pod Creative Commons licencom što znači da se film može besplatno downloadirati i prikazivati. Film je dobitnik nagrade Annecy za najbolji dugometražni film i Kristalni medvjed u Berlinu 2008. godine. Prevod je uradila: BlackCalimero ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |