Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD rom LG - GDR-8163 >>PROBLEM<<
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD rom LG - GDR-8163 >>PROBLEM<<

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD rom LG - GDR-8163 >>PROBLEM<<
    Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2005 u 20:46

Imam ovaj dvd rom već negdje 2-3 tjedna, nisam imao nikakvih problema do sada.

Maloprije sam podigao film Nacionalno Blago u videoteci.

DVD rom mi uopće ne očitava dvd.

neznam u čemu je problem, dvd je dvoslojni a imam doma jedan dvd od 9GB i lijepo mi ga očitava, jel znate možda u čemu je problem?

Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2005 u 20:56
dvd-u iz videoteke?
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2005 u 23:23
istina
kick-ass
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2005 u 13:49

šta je istina!?!?

kak da to riješim, DA DVD JE IZ VIDEOTEKE

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2005 u 21:02
idi u videoteku i reci da neradi, oni će probat na njihovom playeru, i ak im nevalja, trebali bi ti dat da uzmeš drugi film bespla. tak ti je sistem u crossu, al moraš isti dan doći na reklamaciju
To sam ja...
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2005 u 21:14

Originalno postovano od strane Roteiro Roteiro piše:

idi u videoteku i reci da neradi, oni će probat na njihovom playeru, i ak im nevalja, trebali bi ti dat da uzmeš drugi film bespla. tak ti je sistem u crossu, al moraš isti dan doći na reklamaciju

dvd mi radi na dvd playeru al mi neradi na dvd romu, neznam u čemu je problem, fleširao sam rom sa najnovijim firmwerom.

inače dvd je NATIONAL TREASURE, dvoslojni dvd, možda je u tome problem

Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 01:37
mozda je nesto poslo krivo kad si flashiro rom
kick-ass
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 07:10
A region settings?
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 10:44
dvojka
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 10:48

jel dvd od 9GB mora bit na dvoslojnom dvd-u, stvarno neznam

možda je problem to što mi rom neće čitat dvoslojne dvdove, kao što je stvar sa national treasure na kojem piše dual layer format.

ali opet imam par dvd-ova koji dvd-rom očita a veliki su 9gb, jeli su i to dvoslojni dvd-ovi?

Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2005 u 11:12
svi dvd-i iz videoteke su dvoslojni, i najobicniji dvd rom bi ih trebao citati, mozda je dvd ostecen, probaj pokrenuti film u media player clasic, meni on ocitava i najnecitljivije dvd-e.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2005 u 15:25

bit je bio u oštećenom dvd-u, tek sam sad skužio, kad sve drugo očitava

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.