| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Turks & Caicos (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Turks & Caicos (2014)Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2015 u 16:10 |
|
Turks & Caicos (2014) ![]() ![]() Režija: David Hare Scenarij: David Hare Žanr: Akcija, Drama, Misterij, Triler Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 95 min Uloge: Winona Ryder ... Melanie Fall Christopher Walken ... Curtis Pelissier Bill Nighy ... Johnny Worricker Hansel Piper ... Aldous Helier Dylan Baker ... Gary Bethwaite Analitičar MI5 Johnny Worricker se nakon smrti svog šefa preseli na egzotični otok u karpiskom moru koji je pod britanskom vlašću, u želji da tu provede penziju, daleko od iskušenja svog bivšeg posla. Razmetljivi amerikanac Pellisier pozove ga na druženje sa američkom grupom poslovnih ljudi koji su došli na konferenciju o krizi. Pellisier je vjerovatno agent CIA-e, a poslovnjaci su sumnjivi, tu se nalazi i neobična mlada Melanie koja sigurno zna nešto više o njima. Kada na plaži pronađu jednog poslovnjaka mrtvog, sve se promjeni. Worricker i Pellisier sklope dogovor da ispitaju šta Amerikanci mute i kako su se obogatili, a trag vodi sve do britanskog investicionog fonda kojim upravlja Stirling Rogers, a za koji radi i Worrickerova bivša ljubavnica. Worricker uskoro shvati da zavjera ide sve do najviših britanskih državnika. Prevod je uradio: Srky89 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1622 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2018 u 01:45 |
|
Dobar film , ali ipak slabiji od prvog dela. Ocena 6/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |