| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Main Krishna Hoon (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Main Krishna Hoon (2013)Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2015 u 15:27 |
|
Main Krishna Hoon (2013) ![]() ![]() Režija: Rajiv S. Ruia Scenarij: Sanjay Masoom, Rajiv S. Ruia Žanr: Animacija, Obiteljski, Muzički Jezik: Hindi Država: Indija Trajanje: 134 min Uloge: Juhi Chawla ... Kantaben Paresh Ganatra ... Nattubhai Namit Shah ... Krishna, the orphan Katrina Kaif ... Herself Hrithik Roshan ... Himself Napuštenog dječaka iz velike poplave spašavaju Kantaben i Nattubhai, ljudi koji su vlasnici malog sirotišta. Dječaku daju ime Krishna i živi sa njima i djecom u sirotištu. Tijekom godina, skoro sve njegove prijatelje posvoje obitelji osim njega. Krishna počne vjerovati da je nepoželjno dijete i da nikada neće imati obitelj. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |