| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Poplava |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: PoplavaObjavljeno: 05.Veljaca/Feb.2015 u 19:11 |
|
Poplava... Jedan čovek stoji na pokrivu svoje kuće da se
ne bi udavio. Prvi sprat je poplavljen. Dolazi spasilački čamac, a čovek kaže spasiocima:
- Bog će da me spasi, ja verujem u njega. Posle sat vremena voda poplavila i drugi sprat. Dolazi drugi čamac, a čovek opet: - Bog će da me spasi, ja verujem u njega. Nakon jedan sat voda stigla do pokriv kuće. Dolazi još jedan čamac, a čovek kaže isto: - Bog će da me spasi, ja verujem u njega. Posle neko vreme, nivo vode se pokačilo i iznad pokriva... Čovek se udavio... I tako ode čovek kod Boga: - Bože, ja sam celo vreme verovao da ćeš mi ti pomoći, a ti nisi me spasio nego si me ostavio da se udavim... Na to će Bog: - Pa, budalo, što se nisi kačio na ona tri čamca što sam ti poslao? |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |