| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Na-eui PS pa-teu-neo Aka Whatcha Wearin'? Aka My PS Partner (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Na-eui PS pa-teu-neo Aka Whatcha Wearin'? Aka My PS Partner (2012)Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2014 u 19:49 |
|
Na-eui PS pa-teu-neo Aka Whatcha Wearin'? Aka My PS Partner (2012) ![]() ![]() Režija: Sung-hyun Byun Scenarij: Sung-hyun Byun, Min-su Kim Žanr: Komedija, Romansa Jezik: Korejski Država: Južna Koreja Trajanje: 114 min Uloge: Seong Ji ... Hyeon-seung (as Sung Ji) Ah-jung Kim ... Yoon-jeong (as A-joong Kim) So Yool Shin ... So-yeon Kyeong-jun Kang ... Seung-joon Seong-oh Kim ... Seok-woon Djevojka Yoon-Jung umjesto svog dečka slučajno nazove stranca i ima telefosnski seks sa nepoznatim muškarcem. Kada njihova veza krene nizbrdo, Yoon-Jung sretne Hyuna-Seunga, stranca s kojim je imala telefonski seks. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 14:19 |
|
U nameri da u pola noći pozove svog momka i iznenadi ga telefonskim seksom, blentava miličica greškom pozove još blentavijeg nepoznatog tipa, što potom naravno biva poligon za čitavu ovu romantičnu zavrzlamu.
Dakle, korejska "sex" komedija sa ipak naglaskom na romansu a ne kakve pa prizemne American pie vulgarnosti, sav taj seks je ionako nevin, u filmu ima tek tu i tamo obnaženih žeMskih grudi inače je sve pre u domenu milog i nespretnog, avaj i tipične putanje, bez ikakvih iznenađenja, znate već rutinu, ako finale nije na aerodromu, onda je na venčanju, sve je to već viđeno, no ovde ponovo pomažu harizma i šarm glumaca, te film svakako može, da prostite, zadovoljiti ukuse gledatelja željnih tipičnih romansa sa dragim likovima. ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |