Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sin-Ui Hansu Aka God's One Move Aka The Divine Move (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sin-Ui Hansu Aka God's One Move Aka The Divine Move (2014)

Sin-ui hansu

Sin-ui hansu (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Sin-ui hansu

Godina:

2014

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija

Trajanje:

118 min

Režija:

Beom-gu Cho

Scenarij:

Sung-Hyub Yu

Glavne uloge:

Sung-Ki Ahn
  >  Joo-nim
Jung Woo-sung
  >  Tae-seok
Ahn Kil-kang
  >  Heo Mok-soo (as Kil-Kang Ahn)
Lee Beom-su
  >  Sal-soo
Kim In-kwon
  >  Kkong-soo
Greg Chun
  >  Adari (voice)
Choi Jin-hyuk
  >  Sun-soo (as Jin-Hyeok Choi)
Lee Si-young
  >  Bae-kkob

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sin-Ui Hansu Aka God's One Move Aka The Divine Move (2014)
    Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2014 u 19:52
Sin-Ui Hansu (2014)

Režija: Beom-gu Cho
Scenario: Sung-Hyub Yu
Žanr: Krimi, Drama

Jezik: Korejski
Država: Južna Koreja
Trajanje: 118 min

Uloge:

Kil-Kang Ahn ... Heo Mok-soo
Sung-kee Ahn ... Joo-nim
Choi Jin-Hyuk ... Sun-soo (kao Jin-Hyeok Choi)
Woo-sung Jung ... Tae-seok
In-kwon Kim ... Kkong-soo

Profesionalni igrač baduka infiltrira se u lokalno
kockarsko podzemlje da osveti bratovljevu smrt.

Preveo:
Deiji

TITLOVI

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2017 u 14:40
Dobar film.Neobicna i ne tako cesta tematika.U pitanju je igra go, koja je najteza na svetu, daleko kompleksnija od saha. Ocena 7/10
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2022 u 09:54
Uprkos nešto svojih mana, zapravo interesantan film, manje zbog tog svog kao kockarskog karaktera (ne govori on ni o ovisnosti a ni o tom uzbuđenju kockara dok se igraju svojim šansama) više zbog svog osvetničko-akcijskog tona i sjajnog protagoniste (uvek odlični Jung Woo-sung). Neka vas ne brine eventualno nepoznavanje igre Go, sve je ovde pitko, često uzbudljivo, ono što je meni najviše prijalo su naravno tučnjave i nožekanje LOL, čega ne fali. Sama priča, kako-tako, bitno da pije vodu, likovi su mogli imati još ponešto od svoje istorije i karaktera, no daj šta daš, ovde je poenta da naš junak, što bi rekao Štulić, skrši logiku brutalnog gangsteraja koji mrači i oblači podzemljem putem dominacije nad igrom, osveti život svog brata, spasi nedužne koji su u kandžama zlog bossa, možda usput stekne sebi i neku novu porodicu u vidu blesavih i unesrećenih likova, nije tu da razrađuje likove do beskonačnosti. 

Dakle, itekako solidan i uzbudljiv.  
Pre par godina je snimljen i nastavak, videću već da li će mi se naći na putu. 

Ažurirao puppet_master - 01.Prosinac/Dec.2022 u 10:51
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2022 u 10:49
I meni je ostao u secanju zbog igre Go, osvete i makljaze. Nisam znao da je snimljen nastavak ali ne znam da li bih ga gledao.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2022 u 11:33
Nastavak je (meni) duplo bolji i zasebna je priča.
Ovaj gornji se može komotno preskočiti.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2022 u 11:46
Eto zanimljivo, malopre kad sam video da je snimljen nastavak, pretpostavio sam da je `losa kopija`.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2022 u 13:32
Ja pa baš pomislio da su nekakve nove dogodovštine vesele družine (finale prvog dela je kada auto sa njima kreće put Busana, očito u kakve nove pohode), pa pomislih da je možda u nastavku nešto na toj strani, iako mi nema odveć smisla, no nisam ja producent LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.