| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Howard |
Odgovori
|
| Korisnik | |
STEPPENWOLF
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
vic majstor Pridružen: 19.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Crailsheim Status: Offline Points: 2952 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: HowardObjavljeno: 09.Prosinac/Dec.2014 u 16:28 |
|
Farmer se dovezao do farme svog susjeda i pokucao na vrata. Dečko od oko 9 godina mu je otvorio, a farmer ga upita: - Da li su ti mama i tata doma? - Ne, otišli su u grad. - A tvoj brat Howard, da li je on kod kuće? - Ne, i on je otišao s mamom i tatom. Farmer je stajao nekoliko minuta premještajući se s noge na nogu i mrmljao nešto sebi u bradu. Djecak rece: - Znam gdje su svi alati ako vam treba nešto, ili mogu tati prenijeti poruku. Farmeru je očigledno bilo veoma neugodno pa konacno reče: - Pa, stvarno sam želio razgovarati sa tvojim tatom. Naime, tvoj brat Howard je napravio bebu mojoj kćerki Suzi. Dječak razmisli trenutak: - Da, zaista biste morali sa tatom popričati. Znam da naplaćuje 500 dolara za bika i 200 dolara za jarca, ali nemam pojma koliko će tražiti za Howarda. Ažurirao STEPPENWOLF - 09.Prosinac/Dec.2014 u 16:30 |
|
|
Nisi beskoristan...uvijek možeš poslužiti kao loš primjer...
Nekim ljudima je uzaludno pružati ruke.Oni ni sa svojima ne znaju sta će.... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |