Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SE K700i help
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SE K700i help

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SE K700i help
    Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2005 u 21:46
jel zna netko možda kako mogu na kompu gledati clipove koje sam snimio sa k700i, a s kojim zvuk isto snimljen na mobu. radi se o AMR i GP file-ovima
To sam ja...
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2005 u 23:44

za 3gp fajlove (ne gp) možeš koristiti najnoviji quick time a za amr nisam ni pokušavao, inače imam SE K500i i IRDA kabel pa si ja tak puštam na kompu 3gp- ice

peace

Na vrh
kamber14 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kamber14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2005 u 22:05
ovako za 3gp najbolji Quick Time, a za .amr mozes i preko winampa kolko ja znam
Kamber
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 13:38
evo našao sam, mogu sve preko real playera.
To sam ja...
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 15:53
eto vidiš
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 20:21
još jedno pitanje? s kojim programom mogu prebacivat stvari na mob preko irda i bluetootha?
To sam ja...
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 20:40
preko irde nemoraš imat nikakav program, čim ga spojiš u USB i probližiš mob i pojavi ti se program koji ti je  u win komponenti, wireless link,m za bluetooth neznam ali brijem da je isto tak
Na vrh
arh-andeo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arh-andeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2005 u 12:22
Jedan od najboljih programa za prebacivanje stvarcica iz telefona na komp i obrnuto je FMA, ili Float`s Mobile Agent. Samo se u opcijama postela i radi ko sat.
NAPOMENA: SE u modelu K750i koristi Sonyev memory stick koji se NE VIDI iz FMA. Njegova upotreba je puno jednostavnija i ne zahtjeva nikakvu posebnu aplikaciju - pojavi se u exploreru kao removable disk...
Inace, forum koji se nalazi na http://myforum.lasyk.net/index.php ima odgovore na sva pitanja, ne samo za SE.

Ažurirao arh-andeo
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2005 u 22:54
evo instalirao sam FMA i radi mi sve preko irde, al neznam namjestit bluetooth! jel trebam promjenit nest u opcijama da mi proradi?

i jos jedno pitanje. jel se može nekako isključit onaj ton kad uslikam nest, il kad snimam video clip?
To sam ja...
Na vrh
arh-andeo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arh-andeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2005 u 23:05
U opcijama gdje si namjestio irda imas i opcije za bluetooth. Postupak ti je slican kao i kad povezujes dva telefona, osim sto ovdje moras postelati izlaz... com 1 com 2 ili 3 ili tko zna koji... takoder, iz nekog razloga ako brzinu prijenosa podataka stavis na vise od 111000 (ili tako nesto), ponekad nece raditi uopce.
Ton prilikom slikanja se na K700 ne da iskljuciti... iritantno ali...
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2005 u 14:50
ha, ha a  na k500i se da
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2005 u 18:41
to je jako jadno, kad hoću da neko nezna da sam ga sliko. ovak uslikam, i onda taj odvratan zvuk, i svi se okrenu
To sam ja...
Na vrh
arh-andeo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arh-andeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2005 u 22:44
negdje na netu postoji crackirani firmware  u kojemu se, izmedju ostalog, moze i to podesiti... ne pitaj gdje ni  kako se zove jer nemam pojma, znam samo da postoji... odi na sonyericsson.com pa im postavi pitanje moze li se nekako to iskljuciti, odgovaraju u roku par dana
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2005 u 21:50
jel ima netko možda neki program da convertira fileove u .3GP format??? ima na nokiinoj stranici, al samo članovi mogu skinit bespla program, zove se Nokia Multimedia Converter 2.0
To sam ja...
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 18:55
e di u zg-u mogu kupit usb kabel za SE k700i?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
tekla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tekla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 20:05
je li u k700i vec kamera od 1,3mp ili treba namjestit.na jednoj sam stranici vidio da je od o,3mp a da treba namjestit 1,3mp.
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 20:11
A daj nemoj nas nasmijavat nije ni u K750i od 3mp.U K700i 1.3 mp.
Firefox user
Na vrh
tekla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tekla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 21:34
nisam reko 3mp nego 0,3mp.to je bila greska(o,3mp).
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 21:52
Oprosti nisam baš gledao,a i mene je malo čudilo.Još jedanput sory.
Firefox user
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.