| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2014 u 18:19 |
|
Nema tu nikakvih strana, i kao sto Emma-o kaze, bez svakoga se moze, a najzad i mora. Dugo sam clan ovog foruma i svako toliko neko kuka nad sudbinom, trazi pravdu, poziva se na demokraciju i sl. Demokracije na netu nema, a to sto neki clanovi koriste anonimnost i pisu kojesta u komentarima je nesto sto niko ne moze sprijeciti. Ako bilo koji clanovi, ne samo prevoditelji imaju probleme sa ostalim clanovima u smislu vredjanja, sikaniranja i sl, treba to javiti nadleznima koji ce sankcionirati takvu vrstu ponasanja, ali na zalost ni to nece anonimne hejtere zaustaviti. Takodjer ucestala optuzba da se prevoditelji ne stite je neodgovorna, uvijek im idemo na ruku pa cak i kada je njihov zahtjev posljedica njihovog ega, a ne potrebe. Prevoditelji dolaze i odlaze, bas kao i ostali clanovi, ili clanovi administracije, to je prirodan poredak, niko nije vjecno na nekom forumu, interesi se mjenjaju. Ne bih posebno komentirala ovu situaciju, ali mislim da se covjekova velicina vidi i po reakcijama na neprijatne situacije, pa zar je zaista vazno sta tamo neki anonimus pise ili misli!? Ignore je majka mudrosti ![]() Prilikom registracije clanovi prihvate pravila foruma to je valjda jasno, uploudani titlovi se ne brisu kao ni accounti, a ako ne zele biti dio ovog foruma, opcija log off je uvijek tu, no iskreno se nadam da do toga ipak nece doci. ![]() LOCK ![]() Ažurirao Kneginja - 26.Studeni/Nov.2014 u 19:19 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |