Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nov sam ovde i glup sam
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

nov sam ovde i glup sam

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pavlec View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pavlec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: nov sam ovde i glup sam
    Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2005 u 16:30

osim sto sam nov, jos sam i debil. molim vas da mi neko da osnovne informacije. sta da radim sa titlom kad ga daunlodujem? postoji li neki program koji generise titlove i spaja ih sa odgovarajucim .avi fajlom? ne vidim nista takvo na sajtu. Jos jedno pitanje. Mogu li se skinuti divx zajedno s takvim titlom zajedno prebaciti na dvd format. pretpostavljam da da, ali kako?

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2005 u 17:33

uuh, dosta si iza waaay back. Pokušat ću ti objasnit osnovne stvari a za usavršavanje pretražuj što te zanima na LIVADA forumu.

Kada skineš titl raspakiraj ga WinZip-om (program za kompresiju i dekompresiju datoteka) i preimenuj ga(titl) tako da ima isto ime kao i .avi datoteka(film). Možda budeš imao sreće pa ti odmah bude titl slijedio govor. Ako ne pokreni film u BsPlayeru i pogledaj u kojem je frameu (red gdje piše movie size pa broj skroz desno). Nakon što si vidio u kojem je fil frameu(npr.25.000) skini titl u istom frameu. Ako nema titla u istom frameu nabavi subtitle workshop i promijeni frame titla tako da bude isti ko iframe filma. ako neznaš to namistit ajd na livadin forum i SEARCH.

ovo zadnje pitanje traži na livadi.

ajd Debilu

Na vrh
pavlec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pavlec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2005 u 15:48

Hvala majstore. Ja sam doduše samo kliknuo na raspakovani titl iz Micro DVD-a i on mi je sam pokrenuo i film. Ne znam kako je tako pametan, ali šljaka.

Sad me više interesuje odgovor na drugo pitanje. Kako prebaciti sve to na DVD format? Uz pomoć kog programa se to radi?

Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2005 u 18:45
Komplikovana procedura,u sustini treba ti nesto da prebacis film iz avi u mpeg2 recimo ja ti preporucujem TMPGEnc,a posle nesto da doradis takav video zapis napravis chaptere menije ,itd,recimo ja koristim dvdlab...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.