| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Metegol Aka Underdogs (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Metegol Aka Underdogs (2013)Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2014 u 19:08 |
|
Metegol Aka Underdogs (2013) ![]() ![]() Režija: Juan José Campanella Scenarij: Juan José Campanella, Roberto Fontanarrosa Žanr: Animacija, Avantura, Obiteljski, Sport Jezik: Španski, Engleski Država: Španija, Argentina, Indija, SAD Trajanje: 106 min Uloge: Rupert Grint ... Amadeo (voice: English version) Peter Serafinowicz ... Loco Anthony Head ... Flash (voice: English version) Rob Brydon ... Rico Andrew Knott ... The Breville Twins (voice: English version) Darren Boyd ... Amadeo - Father (voice: English version) Juan José Campanella ... Eusebio (voice) Ralf Little ... Skip Diego Ramos ... Grosso (voice) Amadeo živi u malom gradu, radi u kafiću, igra stolni nogomet bolje od svih ostalih i zaljubljen je u Laru, koja o tome nema pojma. Kada se Grosso, dječak iz susjedstva proglašen za najboljeg nogometaša na svijetu, vrati u gradić i traži revanš za jedinu nogometnu utakmicu koju je ikad izgubio, Amadeo zapanjen otkriva da su njegovi maleni plastični stolni nogometaši živi. Preveo: chavezporodin ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |