Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Biseri "mudrosti"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Biseri "mudrosti"

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
runawaySB View Drop Down
Translator
Translator
Kada si tužan, dodaj u košaricu. 🛒

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj runawaySB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2020 u 14:48
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Gde li samo nalaziš takve bake? 😄
Zapravo, ne želim da znam.

Rade Šerbedžija, maštajući o Ines, kaže, a ja mu verujem, " meni je uvek najdraži početak". Dabome.

Što sam starija, sve više uviđam da je baka u pravu.
You'll never walk alone (12.5.1991.) (11.5.2013.)
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2020 u 15:13
Sve mislim da sam i stariji od tebe, no nešto mi govori da ta baka i nije odveć u pravu. Pre će biti, da prostiš, stvar, u dužem suživotu, braku and such. Ljudi se naviknu jedni na druge, pa vremenom možda ne bude često kakvih, je li, vulkanskih erupcija tek tako...oma 💞

Mada opet, šta ja uopšte znam o braku, navici, odnosu/povezanosti/reakcijama jedno na drugo, tek mi se ni najmanje ne bi svidelo da je baka u pravu, iole 😄
Na vrh
runawaySB View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj runawaySB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2020 u 09:27
Dok je moj Ivan bio u vrtiću nešto su djeca u grupi međusobno razgovarala o tome tko ih kod kuće ima običaj lupiti kad naprave neku nepodopštinu... I neko je rekao mene mama, netko mene baka, netko mene seka.. A moj pametni Ivan kaže "mene nitko ne tuče, jedino tata tuče mamu"... Ja u šoku!
Kasnije ga pitam "pa dobro Ivane, kada si ti vidio da tata tuče mamu??".. A on će "da, tuče te, kada prolazi kraj tebe svaki put te lupi po guzi! "
A to on mene često zna onako iz milja malo šlatnut dok prolazi..

Najgore mi je bilo što će ta djeca možda roditeljima pričati kod kuće kako Ivanov tata tuče mamu, a ljudi koji nas ne poznaju će misliti stvarno.
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2020 u 10:06
Mora da je bilo veselo ići do vrtića kada imaš neku modricu. LOL

Ažurirao Hogar Strašni - 27.Rujan/Sep.2020 u 10:14
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
runawaySB View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj runawaySB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2020 u 10:49
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Mora da je bilo veselo ići do vrtića kada imaš neku modricu. lol

Sva sreća pa su mi strateška mjesta pokrivena
Na vrh
runawaySB View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj runawaySB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2020 u 09:29
Jutros u vrtiću prolazim kroz hodnik, a jedna mama taman odlazi, a neki drugi tata presvlači sina i čujem kako mali govori tati:" Meni je ova teta lijepa, baš je zgodna. Je li tebi tata ona zgodna?"
A tata odgovara:" Pa je, lijepa je!".
A tata samo što nije rekao:"I tata bi sine!"

Žena je stvarno zgodna. A taj mali ima 4 godine i već zna što je zgodna žena. Ne gleda curice u grupi nego mame po hodniku. 😂 Opasan je!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.