| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Biseri "mudrosti" |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
runawaySB
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Kada si tužan, dodaj u košaricu. 🛒 Pridružen: 17.Listopad/Oct.2017 Lokacija: Slavonski Brod Status: Offline Points: 2927 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2020 u 14:48 |
Što sam starija, sve više uviđam da je baka u pravu.
|
|
|
You'll never walk alone (12.5.1991.) (11.5.2013.)
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2020 u 15:13 |
|
Sve mislim da sam i stariji od tebe, no nešto mi govori da ta baka i nije odveć u pravu. Pre će biti, da prostiš, stvar, u dužem suživotu, braku and such. Ljudi se naviknu jedni na druge, pa vremenom možda ne bude često kakvih, je li, vulkanskih erupcija tek tako...oma 💞
Mada opet, šta ja uopšte znam o braku, navici, odnosu/povezanosti/reakcijama jedno na drugo, tek mi se ni najmanje ne bi svidelo da je baka u pravu, iole 😄 |
|
![]() |
|
runawaySB
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Kada si tužan, dodaj u košaricu. 🛒 Pridružen: 17.Listopad/Oct.2017 Lokacija: Slavonski Brod Status: Offline Points: 2927 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2020 u 09:27 |
|
Dok je moj Ivan bio u vrtiću nešto su djeca u grupi međusobno razgovarala o tome tko ih kod kuće ima običaj lupiti kad naprave neku nepodopštinu... I neko je rekao mene mama, netko mene baka, netko mene seka.. A moj pametni Ivan kaže "mene nitko ne tuče, jedino tata tuče mamu"... Ja u šoku!
Kasnije ga pitam "pa dobro Ivane, kada si ti vidio da tata tuče mamu??".. A on će "da, tuče te, kada prolazi kraj tebe svaki put te lupi po guzi! " A to on mene često zna onako iz milja malo šlatnut dok prolazi.. Najgore mi je bilo što će ta djeca možda roditeljima pričati kod kuće kako Ivanov tata tuče mamu, a ljudi koji nas ne poznaju će misliti stvarno.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2020 u 10:06 |
|
Mora da je bilo veselo ići do vrtića kada imaš neku modricu.
Ažurirao Hogar Strašni - 27.Rujan/Sep.2020 u 10:14 |
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
runawaySB
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2020 u 10:49 |
Sva sreća pa su mi strateška mjesta pokrivena
|
|
|
|
|
![]() |
|
runawaySB
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2020 u 09:29 |
|
Jutros u vrtiću prolazim kroz hodnik, a jedna mama taman odlazi, a neki drugi tata presvlači sina i čujem kako mali govori tati:" Meni je ova teta lijepa, baš je zgodna. Je li tebi tata ona zgodna?"
A tata odgovara:" Pa je, lijepa je!". A tata samo što nije rekao:"I tata bi sine!" ![]() Žena je stvarno zgodna. A taj mali ima 4 godine i već zna što je zgodna žena. Ne gleda curice u grupi nego mame po hodniku. 😂 Opasan je! |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |