Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVDrip sa titlovima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVDrip sa titlovima

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVDrip sa titlovima
    Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2014 u 16:01
Malo sam "pronjuškao" ali nisam uspio pronaći sličnu temu (što ne znači da je nema) ali evo.
Imam hrpu DVD-ova koje želim prebaciti u DivX (XviD) pa sam pogledao na mreži koji su mi najbolji programi za to ali da pri tome imaju opciju "ljepljenja" titla na sam video fajl. Ima programa koji rade rip DVD-a sa pretvaranjem titla u sub/idx ali me to nije interesiralo iz razumljivih razloga (da sad ne elaboriram).
Nisam se baš pretjerano bavio problematikom, isprobao sam par programa i najboljim mi se pokazao Tipard DVD ripper.
Jednostavnost rada, kvaliteta i brzina, "naši" znakovi prepoznati bez problema.
Jednostavna konfiguracija, na mom i3 procesoru 25 minuta po filmu od sat i pol, font isti kao i na DVD-u.
Tko se želi riješiti diskova i neke od omiljenih stvari arhivirati (sa originalnim titlom), sačuvati na kompu u XviD formatu neka razmotri i isproba ovu opciju. Ja ju preporučam.

Na vrh
prijatelj.v View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatelj.v Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2014 u 15:08
nisi precizno naznacio...DivX ili XviD
koliko znam Virtual Dub je bez ikakvog kompromisa ako hoces AVI
e sada (moj miljenik) je MeGUI...
poenta je da koristis program koji "pravi" AviSynth skriptu - kazu da je najkvalitetnije konvertovanje
a sama brzina (koliko para toliko muzike)...meni na Intel-a 5200 (kada ga "podignem" na 3.2 GHz) oko pola sata traje konvertovanje (u dva prolaza)...naravno na "Medium"....ako bih stavio na "Placebo" onda to traje 4-5 sati....
Vidim da ti imas noviji procesor pa ce verovatno i ovo vreme konvertovanja biti krace,pozz...
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2014 u 20:34
Nema što ne podržava - ja sam se nazivima DivX/XviD koristio više onako kolokvijalno, da narod razumije.

Support Input File Formats
DVD DVD Disc, DVD Folder, DVD IFO Files

Support Output File Formats
Video
MPG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H.264, H.264/MPEG-4 AVC, DivX, XviD, AVI, FLV, MP4, M4V, MKV, MOV, 3GP, 3G2, MTV, SWF, WMV, WMV-2, ASF, DPG, TS, DV, VOB, AMV, ProRes Proxy, ProRes LT, ProRes Standard, ProRes HQ, WebM
HD Video
TS, HD MP4, HD AVI, HD MOV, HD ASF, HD H.264/MPEG-4 AVC, HD MPEG-4, MPEG-2 HD, HD MKV, HD MPG, HD MPEG-4 TS, MPEG-2 TS HD, HD H.264 TS, DivX HD, XviD HD, YouTube HD, HD FLV, HD WMV, HD VOB, HD WebM
Audio
FLAC, WAV, WMA, AAC, ALAC, AC3, AIFF, AMR, AU, MP3, MP2, M4A, MKA, OGG

Support Portable Devices
Apple Device:
iPad 4, iPad Mini, The New iPad, iPad 2, iPad, Apple TV/ TV 2/ TV3, iPhone5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone, iPod Touch, iPod Nano 7, iPod Nano, iPod Classic, iPod
Game Console:
PSP, PSP GO, PSP 3000, PS3, PlayStation Vita, NDS, Wii, Xbox360
Media Device:
Archos, Creative Zen, Zen player, iRiver, Sansa, Sony Walkman, Zune, Samsung Galaxy Tab, Galaxy Note, Galaxy S series, Microsoft Surface, GPhone, Google Nexus One, HP TouchPad, Kindle Fire, Windows Phone 7, Nokia, Nokia Lumia, Nokia Stereo, Nokia Mono, HTC Driod, HTC Hero, LG, BlackBerry, Sony Device, Sony Ericsson Xperia, Sony XPERIA, Sony Tablet S, Motorola, Motorola Xoom, Dell, Dell Mini, Toshiba Thrive, Acer ICONIA, HP, Palm Pre, Acer, ASUS Eee Pad, General Pocket PC, Nook Table, etc.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.