| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Offside (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Offside (2006)Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2014 u 17:22 |
|
Offside (2006) ![]() ![]() Režija: Mårten Klingberg Scenarij: Mårten Klingberg, Oskar Söderlund Žanr: Komedija, Drama, Sport Jezik: Engleski, Švedski Država: Sweden Trajanje: 103 min Uloge: Jonas Karlsson ... Anders Brendan Coyle ... Duncan Miller Anja Lundkvist ... Åsa Torkel Petersson ... Tommy Göran Ragnerstam ... Kent Nogometni tim iz uspavanog švedskog gradića Stenforsa pobjede jedva pamte i klubu prijeti zatvaranje. Trener Anders voli nogomet i još jednom pokuša spasiti tim pozivom svog bratića Duncana Millera, nekad slavnog nogometaša koji igra u Engleskoj. No, uskoro je jasno da Duncan neće ispuniti očekivanja, naime iz aviona izlazi mrtav pijan. Duncan taji da već deset godina nije igrao i u želji da ga ne otkriju odmah, namjerno izazove svađu sa suigračom Bosancem kako bi dobio karton i bio izbačen. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2022 u 13:30 |
|
Dajte ispravite ovo nekako, gornji post je za švedski film istog imena, a ne za iranski. Priče nemaju veze jedna s drugom. Iranski
kojemu pripada ova tema bavi se sa nedopuštanjem ljepšem spolu da
gledaju utakmice na stadionu, napola je biografski jer se režiserova
kćer prošvercala bila na jednu utakmicu. I naravno da je u Iranu film zabranjen. Iskreno
me zanima u svijetlu nedavnih prosvjeda tamo hoće li konačno pasti
metuzalemska sekta koja već pola stoljeća vodi tu državu po barbarskim,
da citiram nekoga od neki dan, "tradicionalnim obiteljskim
vrijednostima". Međutim malo sam razmislio pa ću ovaj film zasad preskočiti, samo bih se dodatno naljutio bezveze. Pa zamislite amo, ne smiješ odvesti kćer, curu, ženu, ljubavnicu, majku, rodicu, ... na utakmicu. I da je to stvarnost, nije nikakav distopijski scifi, takva država postoji. U 'ebenom dvadesetprvom stoljeću. Bolje da stanem pisati. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |