Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fortitude (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fortitude (2015)

Fortitude

Fortitude (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Fortitude

Godina:

2015

Žanr:

drama, misterij, triler, horor

Trajanje:

60 min

Autor:

Simon Donald

Glavne uloge:

Richard Dormer
  >  Dan Anderssen
Sienna Guillory
  >  Natalie Yelburton
Björn Hlynur Haraldsson
  >  Eric Odegard
Luke Treadaway
  >  Vincent Rattrey
Alexandra Moen
  >  Petra
Mia Jexen
  >  PC Ingrid Witry
Dennis Quaid
  >  Michael Lennox
Richard Dormer
  >  Dan Anderssen
Sofie Gråbøl
  >  Hildur Odegard
Verónica Echegui
  >  Elena Ledesma
Björn Hlynur Haraldsson
  >  Eric Odegard
Nicholas Pinnock
  >  Frank Sutter
Mia Jexen
  >  PC Ingrid
Verónica Echegui
  >  Elena Ledesma
Ken Stott
  >  Erling Munk

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 19:33

Druga sezona , je neuporedivo bolja od prve.

Ocena 7-7.5/10
Na vrh
Simche View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Simche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2017 u 11:56
Nije nešto naročito kvalitetna ali drži pažnju. 6.5/10
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2017 u 00:23
Serija je obnovljena za 3. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2017 u 12:12

Hvala,

Na ovoj lepoj vesti. Sa nestrpljenjem ocekujem trecu sezonu.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 20:08
Probao, baš mi nije išlo, nikako (ruku na srce, gledah samo dve epizode, nisam uspeo da se vežem za likove, priču, otkud znam kakva je serija kao celina, pričam tek o dojmu, tome da li mi je nešto blisko ili u ovom slučaju daleko...a bila mi je potrebna kakva mahom izlovana, zmiska zajednica sa svojom dinamikom...no nismo se našli Fortitude i ja).
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2018 u 17:41

Odgledao sam prvo šest epizoda prve sezone i nastavio sam do kraja zbog dobre glumačke ekipe.  Volim ja sneg, snežne radosti i gledanje pahuljica kada padaju ali ipak ne volim toliko da gledam svaku pahuljicu obaška. Spori ritam serije u kombinaciji sa dugim kadrovima u kojim se osim ćutanja protagonista ne dešava ništa itekako ume da umrtvi. Prva polovina sezone je protekla kao što sam opisao a onda je najzad počelo nešto da se dešava. To nešto je donela pčelica Maja ali samo na kratko jer sam brzo uvideo kuda sve ovo vodi.

Da ne davim mnogo, nisam bio  zadovoljan viđenim u prvoj sezoni uprkos meni poznatim i dragim ljudima koji se pojavljuju u seriji čija je radnja mogla da skrene u mnogo pravaca. Od katastrofe pa do SF-a dugačak je put, bilo je dobrih rešenja a autori izabraše najgore.

Da ne davim mnogo, druga sezina je mnogo je bolja od prve i isplati se preživeti istu i ne umreti pri tom od dosade. Nastavak dosta toga objašnjava a ono što mi se ne sviđa je izbacivanje nekih likova iz serije.

U svakom slučaju nastavljam dalje. Gledaće se i treća sezona koja je navodno poslednja.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2018 u 20:24
3. sezona će biti poslednja, otkazano Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2018 u 05:20
  Nisu se zezali, treća je stvarno poslednja.
Na vrh
23-milan-ristivojevi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 23-milan-ristivojevi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2018 u 11:42
još jednom i pozdravljamo seWink

pročitaj pravilaWink

Ažurirao cersei - 12.Prosinac/Dec.2018 u 11:47
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2018 u 20:41

Radujem se trecoj sezoni!.

Hvala prevodiocu, ovo ce se gledati.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2018 u 18:36
3 sezonu prevodi zokiCG 👍
Na vrh
not to old View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj not to old Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2018 u 18:56
Hvala na prevodima jedva sam docekao trcu sezonu
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2019 u 19:36

Prve epizoda trece sezone je prilicno dosadna, konfuzna, ne obecava.... Videcemo sta ce biti dalje, nadam se da nece zasrati, sa obzirom da je druga sezona bila  bolja od prve , sto nije cest slucaj kod serija.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.