Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - CSI: New York Titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

CSI: New York Titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rhymerator View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: CSI: New York Titlovi
    Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2005 u 02:41

Imam prvu sezonu CSI: New York (naime ne kompletnu - bez 1,4 i 7,9,10,11,12 epizode - dakle dosta mi fali). Prevode na nasem jeziku nisam uspeo naci, tako da sam poceo da prevodim se engleskog

Gotova je 1x02 epizoda. Trenutno radim 1x05 epizodu, ako kome jos treba, neka se javi, poslacu mu eng titlove pa da pomogne, bila bi obostrana korist i manje posla za sve.

Takodje ako neko ima ostale epizode ove serije neka se javi!

Hvala.

RhYmErAtOr

e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
RapperVeddy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2005 u 00:05
posalji mi na mail za prvu epizodu engleski title a za drugu i petu to sto si preveo

vedran15_04@hotmail.com
w w w . b a l k a n - t i t l o v i . t k

The Torrent and subtitle site
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.