Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - divx subtitle
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

divx subtitle

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ezho View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ezho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: divx subtitle
    Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2005 u 21:52

Imam LG VC-8606V DVD/VHS Sve radi dobro cita divx ali imam problem sa dva DVD na kojima se nalazi vise divx-a ali ne cita im subtitl. Inace da bi citao subtitl se mora zvati isto kao i film sto ovdje jeste slucaj ali sa m cuo da subtitl ne radi kada je organizovan pomocu proteklog vremena ( a ne pomocu frejmova ) iako su im ista imena fajlova.

Pa sam htio pitati da li je moguće pretvoriti subtitl organizovan pomocu proteklog vremena u subtitl pomocu frejmova i ako jeste kako

Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2005 u 22:05
Subtitle Workshop ti moze promjenit to....
Prnadi ga na google..
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
ezho View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ezho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2005 u 22:51
Ima li gdje upustvo za subtitle workshop
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2005 u 23:08
kad pokrenes subtitle workshop stisni f1 i otvorit ce ti se vrlo opsiran help... inace f1 tipka ti  otvara help u  vecini windos i linux programa

-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2005 u 14:53
Mislim da ti je problem isti kao moj, ja imam DVD/DivX player, istina ne kao tvoj ali moj isto cita titlove samo istog imena kao avi fajl i titl mora biti u SubRip formatu, drugacije ne radi. U Workshopu bez problema napravis zeljeni format titla.
Na vrh
ezho View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ezho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2005 u 20:48
Imali li igdje prevedeno upustvo ili tutorijal za rad u workshopu
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.