Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titl za STEALTHT
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titl za STEALTHT

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dovla View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dovla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titl za STEALTHT
    Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2005 u 20:58
Kao sto se iz naslova vidi treba mi titl za STEALTH.
Unapred hvala svima.
Na vrh
mylord View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mylord Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2005 u 20:38
ja imam al kako da ti posaljem
Na vrh
dovla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dovla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2005 u 20:43
E mozes da mi posaljes na vlada_net@hotmail.com
Na vrh
Whoopsy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Whoopsy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 16:53
trebao bih titlove za istoimeni film ali ovo izdanje: proper.dvdrip.xvid-bijenkorf

trazio sam svagdje al nista...

thx
I 'll strike again
Na vrh
sunshine_b View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2005 u 14:43

Originalno postovano od strane Whoopsy Whoopsy piše:

trebao bih titlove za istoimeni film ali ovo izdanje: proper.dvdrip.xvid-bijenkorf

thx

pridružiću se ovoj molbici jer stvarno drugi titlovi ne pašu.pokušala sam da ih prilagodim ali ne ide

Na vrh
Whoopsy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Whoopsy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2005 u 18:11
Originalno postovano od strane sunshine_b sunshine_b piše:

Originalno postovano od strane Whoopsy Whoopsy piše:

thx

pridružiću se ovoj molbici jer stvarno drugi titlovi ne pašu.pokušala sam da ih prilagodim ali ne ide

nasao sam

http://www.podnapisi.net/index.php/ppodnapisi/podnapis?i=129493

pozdrav

Ažurirao Whoopsy
I 'll strike again
Na vrh
sunshine_b View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2005 u 13:17

hvala ti puno-testirala sam i samo malo treba doraditi titl za drugi cd-sve u svemu perfektno

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.