Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LimeWare PRO
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

LimeWare PRO

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pinkojunior View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: LimeWare PRO
    Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 20:57
kao i gdje mogu skinuti navedeni program a da ne plaćam

HVALA
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 23:32
a za sta je taj program
kick-ass
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 13:37
p2p program skida slike, mp3, programe, video s interneta ne baš s interneta već sa drugih kompjutera koji su spojeni na net i imaju taj program pa međusobno razmjenjujemo podatke, ali je dosta sporo a pro verzija ubrzava skidanje i ima više mogućnosti pretraživanja i pokriva veći broj računala. Tako nešt
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 13:51
Meni nije sporo uvijek izvucem maximum od svoje veze!!
Samo sta ga imam instaliranog u windows me, u xp-u ga nisam stavio jel prije kad sam ga imao u xp-u veza mi je bila u k....!!
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 13:57
Evo ti gdje mozes naci crack, a sta se tice limewire pro vidio sam ga naDOWNLOAD, ako ga tamo ne nades malo proguglaj....
CRACK LIMEWIRE
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 18:49
a sta mislite na WinMX i Kazaa isto p2p programi, po meni su dosta dobri
kick-ass
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 18:58
Originalno postovano od strane oko-2 oko-2 piše:

a sta mislite na WinMX i Kazaa isto p2p programi, po meni su dosta dobri

WinMix je ok ali ima malo usera, a kazaa je u banani jer ima puno spyware/a i puna je virusa....
Limewire JE odlican zato sta ima puno usera i nema spywera..probaj ga vidjet ces
Na vrh
kamber14 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kamber14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2005 u 16:54
skini prvo obicni LimeWare i onda na njemu naoisi LimeWare Pro i on ce ti ga naci pa si ga tamo skini...
Kamber
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2005 u 16:39

Originalno postovano od strane Trigy Trigy piše:

Evo ti gdje mozes naci crack, a sta se tice limewire pro vidio sam ga naDOWNLOAD, ako ga tamo ne nades malo proguglaj....
CRACK LIMEWIRE

trazio sam svugdje i nasao samo LimeWire, a LimeWire Pro nigdje nije dostupan, otvorim stranicu bilo koju i pise da nije dostupan za sada

kick-ass
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2005 u 16:57

zaj... sam se skinuo sam pogresan program skinuo sam limewire, a ne limeware

ovaj program moze praviti popise npr. pjesama, filmova, itd.

kick-ass
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2005 u 17:27

opet sam se zajebo program se zove LimeWire ima ih 2, ali jedan je za pravit popis koliko sam skuzio, a ovaj pravi je p2p.

I mogu reci j***s WinMX i KaZaa LimeWire je odlican prelud, a kakav je tek LimeWire Pro onda, ubij boze

kick-ass
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2005 u 14:26
Originalno postovano od strane Trigy Trigy piše:

CRACK LIMEWIRE

jel ti govoriš io limeware ili limewire. ili je to isto, totalno sam se zbunio
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2005 u 19:57
LimeWire
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2005 u 23:10
Jel taj limewire bolji od DC++
Na vrh
kamber14 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kamber14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2005 u 17:24
probaj pa ces vidjet
Kamber
Na vrh
makthemak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj makthemak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2008 u 12:20
    slusaj evo ti stranica malo je stariji ali evo ti
Na vrh
makthemak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj makthemak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2008 u 12:23
evo ti
http://rapidshare.com/files/136735383/LimeWireWin.exe

Ažurirao darije - 12.Kolovoz/Aug.2008 u 12:37
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2008 u 12:35
Odakle si ti izvukao ovu temu!!!!????
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.