Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - FILMOVI  CODEC  help
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

FILMOVI CODEC help

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Trigy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: FILMOVI CODEC help
    Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2005 u 12:59
Ovako, od kad sam reinstalirao windowse pogubio sam masu codeca, stoga sad neke stvari nemogu gledat.Reci te mi koja kombinacija codeca bi mi bila najbolja???!!???
Please Help!!!!

Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
baldur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baldur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2005 u 14:27
k-lite codec pack,drugo ti nis ne treba.
questions are a burden and answers are prison for oneself
Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2005 u 17:54
Moje iskustvo: ako ne kodiraš filmove, tj od DVD-a ne praviš DivX, ne trebaju ti ni codeci (koderi). Tebi trebaju DEkoder za sliku i AC3 filter koji ti smiksa 5.1 zvuk u stereo, i koji manipulira sa 2.0/5.1 zvukom. Osobno za dekoder koristim ffdshow koji ima odlične mogućnosti postprocesiranja slike i automatskog dodavanja titlova na sliku. Jako je stabilan i kvalitetan. Jerbo, kad se jednom k-lite i ostali ljuti megacodec pakovi pokolju u računalu, tome nema kraja. Sve je OK, ali ništa nevalja. Dobri stari minimalizam i MORA sve šljakat. Uglavnom, i ti pakovi koriste uglavnom ovo što sam ti i naveo, kao i hrpu drugih stvari koje mogu pravit probleme. < id="kpfLog" src="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;"> < ="text/">
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2005 u 19:51
ACE Mega Codec Pack i nista ti vise ne treba, najbolji je
kick-ass
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2005 u 20:03
potpisujem ovo sto je  Ico2005 rekao...
ako samo gledas filmove sasvim su ti dovoljni ffdshow i ac3 filteri

EnJoy!!!
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2005 u 20:14
ovome topiku je mjesto u software dijelu foruma... pa ide tamo
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2005 u 20:49
Sorry sta sam napravio post u divx filmovi....
Molio bi tebe ili nekog od admina da zatvore temu, jel ovo je rijesenje zavrseno.
HVALA!
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.