Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kupujem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kupujem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AspX View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AspX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kupujem
    Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2005 u 22:58
Jel ima neko preporučiti nekog pirata  da nije bas preskup,npr. ko amstel.....ipak je 13 kuna za cd pretjerano...unaprijed hvala
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 01:28
15kn, 13 je kad narucis vise od 5 CD-ova
kick-ass
Na vrh
AspX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AspX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 01:34
Pošto većina novih filmova dolazi na 2 cd-a pretjerano  je davati 26 kuna za film,ma koliko mi se gledao.Do sada sam nabavljeo od executionera  divx-e (kupovao sam dvd-e,znači na dvd stane 6 cd-a za 25 kuna ) ali on je imao problema sa zakonom tako da od njega više ništa
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 01:35
ma nisi lud da kupuješ danas se sve može nabavit džaba
Na vrh
AspX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AspX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 01:40
Ponekada je jednostavnije i brze tako,očigledno još nisi imao negativnih iskustava na ovom forumu ali kada te 2-3 zezne vidiš da niti to nije baš jeftino,upravo suprotno,izađe te još skuplje
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 01:43

ma kontam te lega imaš pravo nisam to osjetio pa neznam

daj otvori ono što sam ti poslao  pokušaj nekako

Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 04:13
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

ma nisi lud da kupuješ danas se sve može nabavit džaba

Nista nije besplatno danas :p
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 19:55

Originalno postovano od strane AspX AspX piše:

Pošto većina novih filmova dolazi na 2 cd-a pretjerano  je davati 26 kuna za film,ma koliko mi se gledao.Do sada sam nabavljeo od executionera  divx-e (kupovao sam dvd-e,znači na dvd stane 6 cd-a za 25 kuna ) ali on je imao problema sa zakonom tako da od njega više ništa

nazalost tak ti je to... ali zahvaljujem na suradnji.

Na vrh
AspX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AspX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 22:07
Bilo je super dok je trajalo,imas li ti koga za preporučiti,može na pm.....
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 22:33
a smije li se znati što je bilo
Na vrh
baldur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baldur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 22:55
gle nabavi adsl,dc++ i peri..
questions are a burden and answers are prison for oneself
Na vrh
AspX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AspX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 23:19
Imam adsl,512 mb košta 20 kuna s time da će netko downloadati i od tebe tako da je to najskuplja varijanta,jedino ako imaš flat rate a privat to imaju rijetki.....zar ne????
Na vrh
Decky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Decky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2005 u 11:29

Ja sam se par puta opekao kad sam uzimao od Amstela od neispravnosti cd-a do neuskladjenih titlova itd. i onda sam nasao jednog i zadovoljan sam skroz www.kauboj.tk  eto toliko o mojim iskustvima.Kao sta je neko rekao nista nije besplatno ali ako je nesto ok onda se isplati dati malo vise pa si siguran.Pozdrav svima i uzivajte  

Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2005 u 23:11
komunjara, zar ne znas?

vidi:   http://www.titlovi.net/forum/forum_posts.asp?TID=5788&PN =1
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.