| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Elisabeth - Das Musical (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Elisabeth - Das Musical (2002)Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2014 u 12:32 |
|
Elisabeth - Das Musical (2002) ![]() Muzika: Sylvester Levay Stihovi: Michael Kunze Elisabeth, the Empress of Austria and later Queen of Hungary Death, Luigi Lucheni, an anarchist and Elisabeth's assassin. The narrator of the play Franz Joseph, the Emperor of Austria and later King of Hungary Archduchess Sophie, Franz Joseph's autocratic mother Rudolf, Elisabeth and Franz Joseph's son Max, Duke in Bavaria, Elisabeth's father Ludovika, Duchess in Bavaria, Elisabeth's mother and Sophie's sister Helene, Elisabeth's sister Countess Esterházy, the Mistress of the Household Count Grünne, Franz Joseph's advisor 'Elisabeth' je bečki mjuzikl, u kojem pratimo priču o životu i smrti carice Austrije, Elisabeth. supruge cara Franje Josipa I. Mjuzikll je preveden na deset milijuna jezika, što ga čini najuspješnijim mjuziklom na njemačkom jeziku svih vremena. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |