Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - koliko kuna vrijedi nokia 6610 ?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

koliko kuna vrijedi nokia 6610 ?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
excite View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: koliko kuna vrijedi nokia 6610 ?
    Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2005 u 23:19
Koliko bi dali novaca za nokiu 6610 staru godinu dana neoštećenu... očuvanu itd...  ??? 
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2005 u 23:49
Ja sam za Nokia 6610i dobio 80 eura(prodao je poznaniku). U prodavnicama su mi davali između 60 i 70. Razlika između tvoje 6610 i 6610i je u kameri i u tome što je moja nokia bila stara 6 meseci.Tako ti stvari u Beogradu....
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2005 u 10:40
Mislim da  malo manje od 600 kn nema teorije da dobije.Mislim da je maksimala nekih 250-300 kuna i tad se smatraj sretnim što si naišao na budalu...IMHO ne možeš dobit puno za mobitel kojeg je doslovce vrijeme zgazilo.Pa vidio si u vipu su 3100 davali za kao 1 kunu,a razlika je između 6610 i 3100 samo u radiju,što ti baš i neće mnogo pomoć.
Čak i da imaš 6610i,bila bi slična situacija-neznatno veća memorija,CIF kamera-nije baš zadnji krik tehnologije.6610-bila je to dobra serija,ali 2003.godine.Moj frend je dobio jedan za mp3 player od 128MB prije par mjeseci recimo.

Ažurirao žile
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2005 u 13:11
U pravu je čovek!!!
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.