| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Changing Lanes (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Changing Lanes (2002)Objavljeno: 15.Svibanj/May.2014 u 17:19 |
|
Changing Lanes (2002) ![]() Žanr: Drama, Triler Trajanje: 98 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Roger Michell Scenario: Chap Taylor Uloge: Ben Affleck ... Gavin Banek Samuel L. Jackson ... Doyle Gipson Kim Staunton ... Valerie Gipson Toni Collette ... Michelle Sydney Pollack ... Stephen Delano Samuel L. Jackson nominiran je za ulogu u ovom filmu za nagradu Image i Black Reel 2003. godine, a Ben Affleck nominiran je za nagradu Teen Choice... Žureći se automobilom na sud, gdje ga očekuje multimilijunska parnica, uspješni odvjetnik Gavin Banek sudari se s alkoholičarom i agentom osiguranja Doyleom Gipsonom, koji također žuri na sud, kako bi sudjelovao u saslušanju kome će pripasti skrbništvo nad njegovom djecom. Nakon prepirke, Banek odjuri na sud, a Gipson zakasni na svoje saslušanje, zbog čega je potpuno shrvan. Međutim, uskoro doznaje kako mu je Banek slučajno ostavio iznimno važne dokumente bez kojih ne može zaključiti svoj slučaj. Odvjetnikova potraga za dokumentima pokrenut će čitav niz susreta njih dvojice, u kojima će se i jedan i drugi pretrgnuti od nastojanja da si međusobno zagorčaju život. No, istovremeno, obojica će propitivati postojanje stvarnih motiva za ignoriranje ljudskosti kojom su postali obuzeti. više: mojtv |
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2025 u 12:34 |
|
Ponovo sam odlegaso ovaj bas dobar film, ustvari odlican. I eto, iako je o0d 200-0e ipak ima i od tad poneki film koji bi mogao opet da se odgleda. Bas zanimljiva tema i dobar tandem glumaca Samuel L. Jackson i Ben Affleck, a obijica su odradili svoj posao kako treba. I kao sto sam napisao, zacudilo me da je film recimo iz 2002 a da je odlican i da moze ponovo da se odgleda. Jos jednom, preporuka za ovaj film i pohvala za oba glumca koji su u glavnim ulogama u ovom bas zanimljivom filmu.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |