| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Android telefoni, tableti, rutiranje, problemi, uputstva... |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2015 u 10:52 |
|
Iskreno, ne valja nijedan. Sve je to "za uviti u 10 dinara i baciti, pa možda neko i uzme". Generalno, iz iskustva kažem da su tableti obična sranjca. To je ok stvarčica za nekoga ko često putuje (avioni, kamioni, autobusi), a nije vozač, pa da prekrati vreme. Kući, tu je kompjuter (realno, svi ga imaju
), a ako ne, tu je telefon (još više ga svi imaju ), jer razlike između dobrog telefona od 5'' i ovog sranjca od 7'', što se ekrana tiče - nema, a sve drugo je na strani dobrog telefona.Takođe, ako već MORAš da uzimaš tablet, gledaj da ima veliku bateriju (svaka baterija je zamenjiva, sa više ili manje muke (ali dok dođeš do stadijuma da ti "ode" baterija, razbićeš neko od ovih govanaca hiljadu puta ) i ne, tableti ne mogu poput laptopa da rade bez baterije) i gledaj da ima HDMI zbog eventualnog spajanja sa TV-om, osim ako nemaš neki smart TV pa ćeš moći da strimuješ sadržaj.Evo neki savet u tom cenovnom rangu: http://www.gsmarena.com/prestigio_multipad_2_prime_duo_8_0-5576.php I nalupah ja svašta sad, a trebao sam lepo samo da ti kažem, štedi pare, kupi normalan telefon, zayebi gluposti. Imaš Microsoft Lumiu 535 za oko 100€ - odlično telefonče za te pare... |
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2015 u 11:21 |
|
Ma ti sve lepo kazes, ali jbga to je to. I ja bih hteo da ima neki od ovih ponudjenih hdmi port ali nema, imam staru plazmu
Imam telefon vec sam rekao(onaj alkatel je proslost
, dobio sam xperia m na poklon), nego ovo daju kad obnavljas dogovor pa da ne ispustim nesto za ovih 30tak eura koliko je doplata. Ja nista ne bih uzimao(mozda ce i tako ispasti) ali bolje da nesto odaberem nego da uzmem ono sto prvo daju. |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2015 u 10:59 |
|
A ovaj dobar li je:
137eura? Imam vremena do kraj ovog meseca da odaberem nesto.
Ažurirao icemaher - 11.Travanj/Apr.2015 u 10:59 |
|
![]() |
|
fAzazel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nečastivi Pridružen: 11.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Zenica, BiH Status: Offline Points: 2133 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2015 u 11:02 |
|
Nije loš.
|
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2015 u 11:15 |
|
Aha, saznao sam da je pomoc od operatora samo 50tak eura(nije 73), tako da nekako gubim i volju da biram
Hvala.
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2015 u 16:37 |
|
E hvala im što ti ne daju više i što nećeš baciti pare.
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |