Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Android telefoni, tableti, rutiranje, problemi, uputstva...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Android telefoni, tableti, rutiranje, problemi, uputstva...

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2015 u 10:52
Iskreno, ne valja nijedan. Sve je to "za uviti u 10 dinara i baciti, pa možda neko i uzme". Generalno, iz iskustva kažem da su tableti obična sranjca. To je ok stvarčica za nekoga ko često putuje (avioni, kamioni, autobusi), a nije vozač, pa da prekrati vreme. Kući, tu je kompjuter (realno, svi ga imaju ), a ako ne, tu je telefon (još više ga svi imaju), jer razlike između dobrog telefona od 5'' i ovog sranjca od 7'', što se ekrana tiče - nema, a sve drugo je na strani dobrog telefona.
Takođe, ako već MORAš da uzimaš tablet, gledaj da ima veliku bateriju (svaka baterija je zamenjiva, sa više ili manje muke (ali dok dođeš do stadijuma da ti "ode" baterija, razbićeš neko od ovih govanaca hiljadu puta) i ne, tableti ne mogu poput laptopa da rade bez baterije) i gledaj da ima HDMI zbog eventualnog spajanja sa TV-om, osim ako nemaš neki smart TV pa ćeš moći da strimuješ sadržaj.
Evo neki savet u tom cenovnom rangu: http://www.gsmarena.com/prestigio_multipad_2_prime_duo_8_0-5576.php

I nalupah ja svašta sad, a trebao sam lepo samo da ti kažem, štedi pare, kupi normalan telefon, zayebi gluposti.

Imaš Microsoft Lumiu 535 za oko 100€ - odlično telefonče za te pare...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2015 u 11:21
Ma ti sve lepo kazes, ali jbga to je to. I ja bih hteo da ima neki od ovih ponudjenih hdmi port ali nema, imam staru plazmuLOL 
Imam telefon vec sam rekao(onaj alkatel je proslostLOL, dobio sam xperia m na poklon), nego ovo daju kad obnavljas dogovor pa da ne ispustim nesto za ovih 30tak eura koliko je doplata. Ja nista ne bih uzimao(mozda ce i tako ispasti) ali bolje da nesto odaberem nego da uzmem ono sto prvo daju.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2015 u 10:59
A ovaj dobar li je:
137eura?
Imam vremena do kraj ovog meseca da odaberem nesto.

Ažurirao icemaher - 11.Travanj/Apr.2015 u 10:59
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2015 u 11:02
Nije loš.
My name is Legion, for we are many
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2015 u 11:15
Aha, saznao sam da je pomoc od operatora samo 50tak eura(nije 73), tako da nekako gubim i volju da biramLOL Hvala.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2015 u 16:37
E hvala im što ti ne daju više i što nećeš baciti pare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.