| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Taken (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Taken (2008)Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2014 u 14:42 |
Žanr: Akcija, Krimi, Triler Trajanje: 93 min Zemlja: Francuska, SAD, Velika Britanija Režija: Pierre Morel Scenario: Luc Besson, Robert Mark Kamen Glavne uloge: Liam Neeson ... Bryan Mills Maggie Grace ... Kim Mills Famke Janssen ... Lenore "Lennie" Mills Leland Orser ... Sam Jon Gries ... Casey David Warshofsky ... Bernie Holly Valance ... Sheerah Katie Cassidy ... Amanda Brajan Mils je jedan od najboljih tajnih agenta u svojim redovima. Život je posvetio poslu, ali kada shvata da zbog toga trpi njegov porodični život, daje otkaz. Iako razveden, iz propalog braka je dobio svoju najveću ljubav - kćerku Kim. Ona ima sedamnaest godina i bori se za samostalnost, pa iz tog razloga odlazi sa prijateljima na put po Evropi, što njen otac izričito zabranjuje. U Parizu njenu cimerku otme banda, a dok se sve to dešava, uplašena Kim zove oca u nadi da će joj pomoći. Brajan joj preko telefona daje instrukcije i traži joj da ne prekida vezu, kako bi mogao da ispreti tok događaja i pomogne joj. Kada Kim otmu, on istog momenta polazi na put za Francusku kako bi je spasao. Beskrupulozni trgovci ljudskim organima žele da prodaju Kim u belo roblje, a Brajan ima svega 96 sati da ih nadmudri i oslobodi svoju mezimicu. Hoće li Brajan uspeti da pobedi najveću noćnu moru svakog roditelja? izvor: B92 |
|
|
|
![]() |
|
ivanpanic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 14 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 17:57 |
|
Fenomenalan.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2017 u 00:28 |
|
Jednom tupav film. One man mother fucker army. Marko, albanac, Tropoja. :) I na kraju mu drugi muž njegove bivše žene kaže: "Ej, ako ti treba nešto, slobodno se javi". A iza Liama Neesona ostao polurazrušen Pariz i gomila mrtvih negativaca. Film, za isključiti mozak. 1/10 Ps.i posle 9 godina utisak je isti kao i prvi put. :)
|
|
![]() |
|
sead-pasic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2017 u 08:41 |
|
prvi dio acione i vrlo dinamične franšize o otmici i otmicama. 2008 godine je to bilo nešto vrlo novo, poslije jeovaj film postao urnek za druge akcione filmove
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 05:32 |
|
Jezivo je to u šta su se pretvorili akcioni filmovi
![]() Žao mi je Neesona, sjajan je to glumac, no ako mu ovakve stvari donose novac, šta god ja mislio o tome, neka ga. Ne možemo svi imati iste vrednosti ni troškove koje moramo plaćati. Svakako nisam gledao nastavak (ima ih više?, kakogod). |
|
![]() |
|
MiKi145
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 31.Sijecanj/Jan.2024 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2024 u 14:15 |
|
Secam se imao sam sta ja znam 9-10 god kad sam prvi put pogledao i jako mi je bio jeziv i kasnije sam ga jos jednom pogledao i zaljubio sam se u film i svaki put kad god ga pogledam nadjem nesto novo, uvek steknem utisak kao kad sam ga prvi put odgledao i taj film mi je stvorio ljubav za filmovima i da cenim vise filmove, glumce, kako se snimaju i sada mnogo drugacije gledam filmove a ne samo da me zabave mislim i za to sluze al ipak mnogo drugacije gledam. Tako da sam vecno zahvalan sto sam pogledao ovaj film na vreme i sto iz godine u godinu mi se manjaju ukusi i misljenja za filmove ono sto sam kao klinac mislio ej ovo je do jaja film sad mislim da nisu bas najbolji al za mene licno ce imati veliku ljubav npr( Fantastic Four 2005, Daredevil 2003, Hulk 2003 i tako dalje :)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |