Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Microsoft Office XP Professional
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Microsoft Office XP Professional

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pinkojunior View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Microsoft Office XP Professional
    Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2005 u 18:14

imam ga ne cd-u i instaliram ga na XP i idem upaliti Word i pojavi se čarobnjak za aktiviranje programa preko interneta da moram nešto platit kako bih mogao koristiti cijeli program, pa sam mislio jel se to može nekako zaobići jer ako ga ne aktiviram ne mogu koristiti Office.

svaka pomoć dobra došla

Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2005 u 01:56
Imao sam priliku da se susretnem sa sličnim problemom. Prvo: Koji ofis imaš? Pretpostavljam 2002 ili strariji. Probaj nađi 2003 i instaliraj ga. Problem će ti nestati. Ukoliko nije ovako onda instaliraj neki stariji ofis ( mislim u slučaju da ti se problem javlja sa 2003) i vidi da li ti se opet pojavljuje isti problem, ako ne - ostavi ga. Ako da deinstaliraj ga i opet vrati 2003.
Sve ovo izgleda šašavo ali je meni pomoglo!
Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2005 u 10:16
Originalno postovano od strane pinkojunior pinkojunior piše:

imam ga ne cd-u i instaliram ga na XP i idem upaliti Word i pojavi se čarobnjak za aktiviranje programa preko interneta da moram nešto platit kako bih mogao koristiti cijeli program, pa sam mislio jel se to može nekako zaobići jer ako ga ne aktiviram ne mogu koristiti Office.

svaka pomoć dobra došla

Jednostavno instaliraj drugi office, meni se to dogodilo sa xp officom na hrvatskom.
www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
frenk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj frenk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2005 u 16:35
vidite koja je točno verzija programa i nađite crack na net-u...probajte na ovoje tražilici.....http:// www.thebugs.ws/...ja sam ga našao i radio bez problema,.....
Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2005 u 18:21

@pinkojunior

poslao sam ti na p.m. i stim ćeš to riješiti ajd zdravo

Ažurirao skarahas
skarahas
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2005 u 10:55
evoga radi, hvala skarahas
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.