Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TV - Out
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TV - Out

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
božo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TV - Out
    Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2005 u 14:33
Zašto meni ako neko zna kada spojim komp i tv slika crno bjela mjenjo sam u opcijama pal sve kombinacije mjenjo kablove mjenjo  graficku i naznam zasto neče tv je samsung
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2005 u 02:18
očito da je problem u tv-u ak si "sve mjenjao" na kompu.......
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2005 u 09:43
a kak objašnjavaš da je prije radilo
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2005 u 17:13
nikako... nemam pojma... jes probo u neki drugi tv uštekat? 
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2005 u 19:08
nisam rekli su mi da moram nešt prelemiti u kablu i staviti kondezator od 470 pF
Na vrh
noodle1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj noodle1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2005 u 20:19
idi na propertis-settings-advanced-i tamo gdje imas opciju za nirati kakvu sliku zeliš na tv-u stavi na clone i dok ti se pojavi tv nacrtan idi pod propertis i nađi gdje imaš opciju za bitanje formata tv-a. tamo izabereš b/pal spremiš i riješil si problem...
goran.pavlekovic@vip.hr
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2005 u 23:12
Ako je nvidia imas u opcijama da stavis vrstu kabla.
s-video, composite ili automatic. E to automatic je
sjebano tako da probas sa neki od ova dva. To se podesava
tamo gde biras clone mode i onda udjes u adjutsments od tv-a. Javi da li radi.
Ako je Ati probaj konektor sa 8 pinova (obicno imaju 4)
Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2005 u 17:35
Mislim da tri imaš problem sa kablovima.  Moraš prvo utvrdit kakav izlaz imaš iz  VGA. Da li je Composite ili SVHS. Kompozitni ti je žuti činč,  a  SVHS ti je 4-pinski konektor, kao na mišu. Imaš , barem kod nas, pun klinac kablova i konektora za spojit, tako da ne bi trebao biti problem. Ono o čemu ti pišeš jest točno, kondenzator ti treba ako ideš sa SVHS-a iz kompa na kompozitni u TV, tj. ako SAM praviš kablove. Ja sam neki dan pajdašu kupio 5 metarski SVHS na SVHS kabel (17 kn) i scart adapter sa S VHS i činč konektorima na sebi (25 kn). Ako imaš činč izlaz iz grafičke, onda ti je lako, kupiš scart adapter sa ženskim činčevima na sebi (ne onaj koji ima kablove na sebi) i 5 m činč-činč obični audio kabel i spojiš. Čak i tako spojeno će raditi, isprobano ;) Ak oćeš javi mi se na mail pa ću ti malo podrobnije opisat: vukasinac@yahoo.com. Ja sam se gnjavio dugo s tim tak da imam iskustva dosta. < id="kpfLog" src="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;"> < ="text/">
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.