Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Drop (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Drop (2014)

The Drop

The Drop (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2014

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij

Trajanje:

106 min

Režija:

Michaël R. Roskam

Scenarij:

Dennis Lehane

Glavne uloge:

James Gandolfini
  >  Cousin Marv
Michael Aronov
  >  Chovka
Ross Bickell
  >  Father Regan
Ann Dowd
  >  Dottie
Tom Hardy
  >  Bob
Noomi Rapace
  >  Nadia
John Ortiz
  >  Detective Torres
Elizabeth Rodriguez
  >  Detective Romsey
Matthias Schoenaerts
  >  Eric Deeds
Michael Esper
  >  Rardy
Tobias Segal
  >  Briele
Morgan Spector
  >  Andre
Chris Sullivan
  >  Jimmy
James Frecheville
  >  Fitz
Patricia Squire
  >  Millie

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Drop (2014)
    Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2014 u 12:34

Žanr: Krimi, Drama
Zemlja: SAD
Režija: Michaël R. Roskam
Scenario: Dennis Lehane

Glavne uloge:
Tom Hardy ... Bob Saginowski
Noomi Rapace ... Nadia
James Gandolfini ... Cousin Marv
Matthias Schoenaerts ... Eric

Sinopsis:
Bob je usamljeni kelner, koji je upućen u poslove "punjenja kešom" lokalnih gangstera, u podzemnom svetu bruklinskih barova. Pod zaštitiom svog gazde i rođaka Marija, nađe se u centru pljačke koja krene lošim putem. Policijska istraga otkriva susedovu prošlost u kojoj svi - prijatelji, porodica, ali i neprijatelji - rade zajedno da bi preživeli. Bez obzira na cenu...

Izvor: filmovanje.com

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2014 u 22:33

Prevod je najavio gede Clap

Na vrh
skype6 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skype6 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2014 u 20:51
Izgleda dobarSmile
Na vrh
Neeboo View Drop Down
Banned user
Banned user
malo teži slučaj

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neeboo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2014 u 00:00
Film ima u HDRiP i WEB verziji.
BTW, izvrstan film.Thumbs UpThumbs UpThumbs UpThumbs UpThumbs UpThumbs UpThumbs UpThumbs Up tj.8/10.
Na vrh
Nenad1982 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nenad1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2014 u 00:36
Sa mojim omiljenim glumce ne moze da bude los film.Bas mi je zao sto ga vise nema..
Nenad
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2014 u 17:16

gede hvala za prevod prijatelmkd

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
skype6 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skype6 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2014 u 18:10
Svaka cast majstore Clap
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2014 u 18:38
Hvala na prevodu!postovanje
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2015 u 14:51
The Drop (2014)

Poslednji film James Gandolfinija, doduše kao epizodiste, ali u velikom stilu. Što se samog filma tiče, spooooraaa priča o Bobu, "čoveku koji će ih sve iznenaditi", opasnom kraju u kome živi, novom prijatelju Rokou i devojci Nadji... Film koji svakako neće ostati nesšto posebno upamćen osim po onome što prvo rekoh, ali i po sve boljoj glumi Tom Hardija... Čovek me iz filma u film sve više prijatno iznenađuje.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 10:07
Odličan. Psihopatologija, ali odličan.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 10:08
Njih dvojica su posebno sjajni bili tu Smile (meni)
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 12:55
Pa... OK film. Dobar film ali.... Slažem se što je napisao darije da nije kvaliteta da ostane u sećanju, baš naprotiv. Ne bih da me neko pogrešno shvati da sve kritikujem ali filmska kinematografija je poduže u krizi i to nekih 25 godina od 200-e. A sad da se vratim na film. Što se tiče ekipe glumaca, baš dobra. Tom Hardy, pa Noomi Rapace, koja ima uglavnom dobre filmove, zatim Matthias Schoenaerts, čiji sam fan i btw, da pohvalim da je to uspeh, Šveđanka i Belgijanac u Hollywoodu koji imaju glavne role a ne ovi sa ex zu prostora koji dobijaju one kameo uloge. I da dodam naravno da u filmu je igrao i sada pokojni James Gandolfini ( R.I.P. ), koji po mom mi[ljenju nije bio ove epitodista. I eto igra u ovom filmu i manje poynati John Ortiy. Nego, [to se samog filma ti;e, yna;i mo\e da se odgleda ali ni[ta vi[e od toga. Nikako nije npr da ga odgledate nakon nekog vremena ponovo jer ja to praktikujem jer se snimaju ba[ lo[i filmovi pa ponovo gledam neke ali one od pre 200. A film The Drop, poslednjih 15/ak minuta pa skoro ali kao da gubi nit, nije vid konfuyije ali nekoliko nejasnoá i ima nekoliko i ''rupa'' u filmu koje ne bih sad da pi[em ali ko je gledao film neka malo vrati film u glavi unayad i bié mu jasno ya te ''rupe'' ali napominjem, poslednjih 15-ak minuta, ne pre toga. Yna;i, poslenjih 15-ak minuta filma ba[ ima nejasnoá i tih ''rupa''. Oceniú film sa ''odlicno'', mada nije film odlican nego moze da se odgleda i to je to. Bilo bi preterano da ga ocenim sa ''Tako Tako'' a kamoli ''Lose'', ali film svakako ne spada da je ''odlican''.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 13:06
I da, Tom Hardy je dobro odglumeo. I npr. nikad ne patim koja je ocena kog filma ali na IMDb ovaj film je ocenjen sa 7,1, a da li je ya tu ocenu pa bas i nisam siguran )
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.