| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La cage dorée aka The Gilded Cage (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La cage dorée aka The Gilded Cage (2013)Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2014 u 02:27 |
|
La cage dorée (2013) * The Gilded Cage * ![]() IMDb Režija: Ruben Alves Scenarij: Ruben Alves, Luc-Olivier Veuve Žanr: Komedija Jezik: Francuski, Potrtugalski, Engleski Država: Francuska Trajanje: 90 min Rita Blanco ... Maria Ribeiro Joaquim de Almeida ... José Ribeiro Roland Giraud ... Francis Caillaux Chantal Lauby ... Solange Caillaux Barbara Cabrita ... Paula Ribeiro Lannick Gautry ... Charles Caillaux Maria Vieira ... Rosa Jacqueline Corado ... Lourdes Jean-Pierre Martins ... Carlos Alex Alves Pereira ... Pedro Ribeiro Sergio Da Silva ... Manuel Bračni par Maria i José davno su emigrirali iz Portugala u Pariz i od tada žive skromnim životom sa svojom djecom, odraslom kćerkom i sinom tinejdžerom žive u zgradi koju održavaju. José sazna da je naslijedio obiteljsku vinariju i sa ženom se pripremaju na povratak u Portugal, ali ih stanari zgrade, članovi obitelji i prijatelji nagovaraju da ostanu u Parizu. NAGRADE: 2013 - European Film Awards Ruben Alves, dobitnik nagrade publike za najbolji film 2013 - Sao Paulo International Film Festival Ruben Alves, nominacija nagrade za najbolji film 2014 - César Awards, France Ruben Alves, nominacija nagrade za najbolji prvijenac Prevod je uradio: sinrazmetni TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2020 u 15:07 |
|
Lep i zabavan film. Sredovečni bračni Portugalaca koji je čitavog života crnčio u Parizu za male pare i koji zbog svog nefrancuskog porekla nikada nije bio dovoljno cenjen, bez obzira na svoju vrednoću i kvalitete, dobija primamljivo nasledstvo u Portugalu. Oni vagaju da li se vratiti u Portugal i započeti nov život ili ostati na poznatom terenu, gde su i odgajili svoje dvoje već odrasle dece. Tek tada njihovi poslodavci i familija shvataju šta mogu izgubiti njihovim odlaskom i počinje nadmudrivanje.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |